faezeh156 مدیر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2256 عنوان عروسی | مشاهده متن کامل بحث + 4785 بازدید | 226 پست فقط اومدم بگم اومدم عروسی دختر۱۲ و پسر۲۲خدافظ وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن دلتون واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚♀🎨 1402/02/08 | 19:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mooahsa عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 مامانم میگه خالم 11سالگی عروسی کرده12ساله بود پریود شده ماه بعد حامله شده😐 خواهرزاده خودم از ۱۱ سالگی پریود میشه .ولی خودم ۱۳ سالگی ربطی نداره
faezeh156 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2256 نمیشه صیغه میشه ۱۳ سال تمام عقد میشن عزیزم با رضایت پدر میشه وگرنه مگه میشه الان دختره دوازده رو عروسی بگیرن وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن دلتون واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚♀🎨
عقل عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 24077 دقیقا ..همینی که میگم رو بردن بود مشهد تو حرم خطبه بخونن گفتن نه عقد نه صیغه باز برگشتن همین خراب شد ... صحیح نیست اون عقد چون دختر خانم به سن عقلی و شرعی و قانونی نرسیده
faezeh156 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2256 ببین لینک بذار بعد ما گزارش میزنیم پاک بشه خیالت راحت چجوری لینک بزارم بهم بگو تا هر موقع تونستم بگیرم بزارم وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن دلتون واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚♀🎨
mooahsa عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 عزیزم با رضایت پدر میشه وگرنه مگه میشه الان دختره دوازده رو عروسی بگیرن نمیشه عزیزم میگم که زنداداشم ۱۲ بود صیغه کردن باباشم بود .۱۳ سالگیشم تازه به زور حکم رشد گرفتن براش تا عقد کردن
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 استغفرالله😐😐😐 تو اون سن بیوه شده چ چیزا میشنوه ادم😭 منک هرچی تو این تاپیک جلوتر میرم چشام گنده ترمیشه،خدایا مگه میشه ی بچه بیوه بشه😐😐😐😐کاش همه این حرفها که زدن دروغ باشه😑 خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
دخترمظلومم عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2640 چجوری لینک بزارم بهم بگو تا هر موقع تونستم بگیرم بزارم https://uupload.ir/
faezeh156 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2256 نمیشه عزیزم میگم که زنداداشم ۱۲ بود صیغه کردن باباشم بود .۱۳ سالگیشم تازه به زور حکم رشد گرفتن براش ... پس نمیشه چجوری عروسش کردن😐 وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن دلتون واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚♀🎨
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 میشه قانون جدیده؟اخه فامیلمون پسرشو زن داده بود دختره بچه بود صیغه کردن قانونی که شد عقد خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
mooahsa عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 صحیح نیست اون عقد چون دختر خانم به سن عقلی و شرعی و قانونی نرسیده همین دیگه .تازه من میگفتم پشیمون میشه میگفتن نه بابا پسره پولداره تک عروسم هست چرا پشیمون بشه 🙃
سرخابی2018 عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 30410 اره بخدا اگه مخالفت میکردن چه غلطی میخاست بکنه.خاک تو سرشون فوقش یه خودکشی ساده می کرد و نمی مردبعدا خودش پشیمون میشه که چقدر احمق بوده
faezeh156 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2256 قانون جدیده؟اخه فامیلمون پسرشو زن داده بود دختره بچه بود صیغه کردن قانونی که شد عقد نمیدونم والا پس چجوری الان تو عروسیشونم؟😂 وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن دلتون واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚♀🎨
gheshmasali عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 2846 اسی دارم از فضولی مینیدم عکس پلیز تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪
mooahsa عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 نمیدونم والا پس چجوری الان تو عروسیشونم؟😂 صیغه خونده شده فقط تو شناسنامه چیزی نیست