2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4785 بازدید | 226 پست
وهههههه/: برو حداقل عروسو بگو بشین سرجات زیاد نرقص برا بچت خوب نی🤧🥀

نمیزارن زیاد برقصه😂

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب واقعا خودشون دوست دارن . بعضی هاشون ربطی ب خوانوادش نداره 

اره دیگه

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
ای خداااا چقد خانواده ها راحت قبول میکنن این موضوعو ک دخترشونو زود عروس میکنن مگ چ سنگینی داره رو دو ...

همین زنداداشم خواهرزادش ۱۱ نشون شده ۱۲ رسمی کردن سه ماه بعدش شوهرش فوت شد الان افسرده شده تازه میگن اشتباه کردیم 

برای بازدید دیگه =)))) 

عزیزم من بیکارم؟

چرا نمیتونین باور کنین سخته؟!

12ساله مگه پریود میشه ک حامله بشه؟؟ 

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌
دقیقا من خودم ۱۸ ازدواج کردم الان مث چی پشیمونم با یه بچه 

باز ۱۸ بدک نیست همه ی خاله و عمه هام همین سن ازدواج کردند بالاخره دیپلم رو دختر گرفته و رشد قدیش تاحدودی تموم شده از مسایل بلوغ یه چیزایی میدونه اما زیر ۱۸ ظلم بزرگیه نباید محضردارا عقد کنند و باید غیر قانونی بشه

۱۲سال اصلا عقد نمیشه 

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
ولمون کن بابا من دوازده سالم بود فک میکردم از چایی ک ادرار میکنم پریود  میشم اصلا نمیدونستم جدا ...

من تا الان فک میکردم از اونجاس ک😂😂😳😳

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
12ساله مگه پریود میشه ک حامله بشه؟؟ 

نمیدونم والا احتمالا میشه دیگه😂