2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4785 بازدید | 226 پست
کی عروسی دعوتی

تو‌ عروسیم

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهل کدوم شهرند؟؟

بیرجند

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
چ استرسی گرفتمممم بااین حرفا

بیا منو بگیر این وسط🤏

آخه اونا ارزش ندارن که بخاطرش شما خودتون رو بکشید واقعا میگید یعنی گفت آره برو سر خونه بخت 

اره بخدا اگه مخالفت میکردن چه غلطی میخاست بکنه.خاک تو سرشون

توروخدا؟؟؟چرا اینجور میکنن چرا تو سن کم ازدواج میکنن ای داد بیداد😑🥀

والا .زنداداشم خودم ما رفتیم فک میکردیم ته تهش ۱۷ یا ۱۸ باشه رفتیم دیدیم ۱۲ سالشه مامانم فقط سریع بلند شد بیاد خونه گفت کوچیکه مامان زنداداشم گفت نشونم بیارین تا شب 🥲 ۱۵ سالگی هم مامانش گفت زود بچه بیار الان ۲۰ سالشه مث چی پشیمونه ولی خو چه فایده 

اومدم ای کاش نمیومدم خیلی دپ شدم واقعا🤏

بیا منو بگیر این وسط🤏

وهههههه/:

برو حداقل عروسو بگو بشین سرجات زیاد نرقص برا بچت خوب نی🤧🥀

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
ولی همچین ذوق کرده بودن 🤣 کلا همه تو اون روستا ۱۱ به بعد شوهر میکنن

پس بزرگترا بی عقلند که رسم اشتباه گذاشتند مقصر کوچکترا نیستند چه روستا چه شهر مهم نیست مهم اینه اون بچه نابود میشه زود مسولیت بیفته گردنش و زود جدا میشه یا یک عمر باافسردگی زندگی میکنه

۱۴ سال سن به کنار دختر ۱۱ ساله واقعا نمیتونه مدیریت کنه اهل کدوم شهرهستند؟؟

خراسان شمالی. اینجا بودن ۱۱ ساله خونه خودشم رفته .حتی زمان قدیم ۹ ساله هم بودن شوهر کردن 

والا .زنداداشم خودم ما رفتیم فک میکردیم ته تهش ۱۷ یا ۱۸ باشه رفتیم دیدیم ۱۲ سالشه مامانم فقط سریع بل ...

اره دیگه هیچ کاری نمیتونه بکنه

والا .زنداداشم خودم ما رفتیم فک میکردیم ته تهش ۱۷ یا ۱۸ باشه رفتیم دیدیم ۱۲ سالشه مامانم فقط سریع بل ...

ای خداااا چقد خانواده ها راحت قبول میکنن این موضوعو ک دخترشونو زود عروس میکنن مگ چ سنگینی داره رو دوششون اخه🤷🏻‍♀️🥀

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️