2821
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1947 بازدید | 43 پست
علت این کارش چی بود؟ چند سالش بود اونو دیگه خودش میدونه و خداش.

زنش سه روز بوده خونه راهش نمی داده😔 باهاش مشکل داشته ... خانواده ش گفتن باهاش بساز و... بعد از سه روز غیبت تموم کرده خودش و... ۳۰ ساله

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

هرکی میمیره خوشبحالش ولی اطرافیان ناراحت میشن وبعد مدتی فراموش میکنن اما تو خودکشی ضربه ی بدی میخورن خانواده خداسرهیچکس نیاره خدایا کمک کن تاناامید نشیم🥺

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جدید بود 🫥

برای اینکه جدید باشه نگفتم ، کسی که خودکشی میکنه یعنی دیگه میلی به زندگی نداره هر روز زندگی براش جهنمه چراباید این کارو نکنه وقتی زندگیشو دوست نداره ؟ چون دیگران ناراحت میشن ؟ خب بشن

هرکی میمیره خوشبحالش ولی اطرافیان ناراحت میشن وبعد مدتی فراموش میکنن اما تو خودکشی ضربه ی بدی میخورن ...

دختر این حرفا چیه خود منم تو شرایط افتضاحی هستم ولی خودکشی عمرا 

عذاب بابت خودکشی ... دارم راحت حرف می زنم ک

عذاب برای اون زندگی بوده نه مرگ ، اانم واقعیتش نمیدونم بعد از مرگ چه اتفاقی میفته ولی این دنیا هم همچین اش دهن سوزی نیست ، مطمئن باش چیزی از دست نداده

برای اینکه جدید باشه نگفتم ، کسی که خودکشی میکنه یعنی دیگه میلی به زندگی نداره هر روز زندگی براش جهن ...

نه فقط دیگران ! این حرفا چیه د آخه 

هرکی میمیره خوشبحالش ولی اطرافیان ناراحت میشن وبعد مدتی فراموش میکنن اما تو خودکشی ضربه ی بدی میخورن ...

خودکشی خوشحالی و خوش به حالش نداره چون انقدر حالش بد بوده که خودکشی کرده ولی به نظرم کسی که تصمیمش این هست اگه منصرف نمیشه ایرادی نداره

2824
2823
2791
2779
2792