2777
2789
عنوان

بچه دارشدن زوری

157 بازدید | 7 پست

بچه ها من اصلا بچه نمیخام یکی دارم بسته سه سالشه تاخالاچندبارکتک خوردموخواستم حدابشم مهریمم شدخونمون حالادارم زندگی میکنم ولی شوهرم همش بفکرخونست حالاگیرداده بچه بیارم من نمیخام یه باربهش گفتم دعوامون شد من میترسم ازش ولی نمیخام جدی نمیخام اصلا بچه ای بیارم ازلحاظ روانی نمیتونم تحمل کنم شوهرم بیکاره وهمش می‌ره شرطی بازی می‌کنه قسم میخوره که اینطوری نیست.من چندبارسرکتک رفتم قهر وجدانی تامیرم مامان باباموبچمومیدن می‌ره منم تحمل نمیکنم یه جوری برمی‌گردم تااحالا بخاطراون موندم حالانمیدونم چی کنم که بگم یابهونه بیارم بگم مریضم یازمایشم فلانه نمیتونم بیارم خواهشاکمکم کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دستگاه گذاشتم درش آوردم حالا قرص میخورم می‌خوام برم آمپول بزنم میترسم ازعوارضش واینکه بفهمه دعوامون ...

از کجا میخواد بفهمه

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
نه اصلا عیب رو خودت نزار شاید جدا شدی فردا نگن مریضه و فلان .....خونه داری که کم و زیاد کرد شوتش کن ...

آخه خیلی نفهمه دست بزن داره ومن فقط بخاطربچمه که تحمل میکنم یه روز خونه راش ندادم زددرخونمونوشکست اومدتو.یه بارم منوزدبخاطربددلیش تارفتم خونه بابام بچمودادن بهش رفتم یه هفته بچمونذاشت ببینم .نمی‌خوام دیگه بیارم خیلی اذیتم کردسراین.میگم نمیتونم میگه پرستارمیارم.چون بددله بهش میگم نه میگه داری خیانت می‌کنی .بچم پسره سه سالشه نمیدونم چیکارکنم.

از کجا میخواد بفهمه

دعوامیکنه میگه قرص میخوری برودکترببین چته بعد میرم میگم اینجوری می‌کنه دعوامیکنه می‌دونم این دفعه واقعا خیلی دعوای بدی داره .من به شرایط بدعادت کردم ازترس دوری بچم ولی اون می‌خوام خیال خودشوراحت کنه بچه دوست داره ولی همه بدبختی بچه سرخودم بوده .اصلاحالم بهم میخوره اسم بچه میاد.یه تیکه ازجونموبزارم وسط قربونیش کنم که خیالش راحت باشه من میمونم