2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخلاقت تند؟

دوستم بگو من کی باردار میشم کدوم ماه جنسیتش چیه

جانی که داشتم من ، شد محوِ عشقِ جانان 🩷 دختر قشنگم جانان مادر به زندگی من و بابایی خوش اومدی 💋😍 ۱۴۰۳/۳/۱۹ ثبت تولد ثمره عشقمون ❤️
عزیز دلم حس ششم نیسم ولی انشللله به زووی زود صاحب یه نی نی خشمل بشی 😁

یه حس ششمی صبح تو سایت این سوال و ازش کردم گفت مشکل بارداری داری برو کلینیک نازایی و این حرفا اصن دارم دیوونه میشم هر چی گفتم زیر نظر پزشکم سونو شدم سالمم گفت نه 🥲

جانی که داشتم من ، شد محوِ عشقِ جانان 🩷 دختر قشنگم جانان مادر به زندگی من و بابایی خوش اومدی 💋😍 ۱۴۰۳/۳/۱۹ ثبت تولد ثمره عشقمون ❤️
یه حس ششمی صبح تو سایت این سوال و ازش کردم گفت مشکل بارداری داری برو کلینیک نازایی و این حرفا اصن دا ...

دروغ میگن باوا باور نکن عزیزم اینا هم همینحوری شانسی میگن بغضیاشونم سرگار میزارن ادما عزیزم از سونوگرافی درست تر؟به حرف یکی ک معلوم نی از کحا اومده باور کردی

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین

یه حس ششمی صبح تو سایت این سوال و ازش کردم گفت مشکل بارداری داری برو کلینیک نازایی و این حرفا اصن دا ...

من با اکانت دوستم از یه حس ششم فک کن با اون اکانت گفت اره اون یکی نه گفتم دروغگو شما حس ششمین

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین

دروغ میگن باوا باور نکن عزیزم اینا هم همینحوری شانسی میگن بغضیاشونم سرگار میزارن ادما عزیزم از سونوگ ...

خیلی نا امید شدم خیلی کلی گریه کردم قبلش بیبی چک زده بوم منفی اونم کلا گند زد توی روزم

من با اکانت دوستم از یه حس ششم فک کن با اون اکانت گفت اره اون یکی نه گفتم دروغگو شما حس ششمین

🥲خداکنه اونم به من چرت گفته باشه