2777
2789
اگر بخوام طلاق بگیرم باید برم اصفهان چون خانوادم اونجان بعد برای دیدن بچم باید بیام اهواز و برگردم ا ...

اگه میتونی طلاق نگیر، به ندرت مادری میتونه دوری بچه اش رو تحمل کنه. بچه ات هم کوچیکه بهت نیاز داره 

واین نیز بگذرد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

25 سالمه خیلی تو زندگیم اذیتم کردن هم خودش هم خانوادش کاری باهام کردن که مهریم رو بخشیدم که درست زند ...

واو چه اشتباه بزرگی! بخشیدن مهریه برای آدم شدن شوهر؟! بگو یک در میلیون یکی قدر بدونه و آدم بشه. کاش مهریه ات بود میتونستی به جای بخشیون حضانت بچه و طلاقت رو بگیری. 

واین نیز بگذرد....

اصلا بهم محبت نمیکنه حتی تو صورتم یه لبخندم نمیزنه از سر کار که میاد سریع میپوشه میره بیرون فقط برا خواب خونست بهش میگم به خاطر بچه کوتاه بیا این بچه به هردوتامون نیاز داره بهم میگه اگه این بچه ما رو اینجوری ببینه بیشتر اذیت میشه

شوهرم خیلی آدم بی وفایه تا حالا سه تا بچه تو شکمم ازم مردن تو سن 8 ماهگی و 9 ماهگی دکترا هم نفهمیدن چرا اینجور میشه تا سر این پسرم من قهر کردم رفتم پیش مامانم اصفهان از اول بارداری تا آخرش بالاخره این بدنیا اومد گفتم اگه بمونم پیش شوهرم اینم باز میمیره 

شوهرم خیلی آدم بی وفایه تا حالا سه تا بچه تو شکمم ازم مردن تو سن 8 ماهگی و 9 ماهگی دکترا هم نفهمیدن ...

عزیزم چقدر سختی کشیدی  

حمایت مالی نشدن واقعا سخته. نمیتونی با بچه بری و رو کمک بقیه حساب کنی.

محبت نکردن مردها هم به طور طبیعی بعد از 10 سال زندگی مشترک کم تر میشه. مال تو زودتر شروع شده. 

اینو گفتم بدونی خیلی هاا از نظر محبت شرایط خودت رو دارن.

فعلا عقلانی ترین کار اینکه تا می تونی یکم دیگه شرایطت رو تحملش کنی تا یه کاری برای خودت جمع و جور کنی.

حتی سبزی پاک کردن و ترشی فروختن هم درآمد خوبی میتونه داشته باشه.

بدون اینکه دعوا کنی با همسرت یا حرفهاتو بهش بگی بشین با خودت فکر کن که واقعا چه کاری از دستت برمیاد برای درآمدزایی. بعد عقلانی تصمیم بگیر.

الان به نظرم زمان مناسب برای فکر کردن به همسر دوم نیست. فعلا الویتت پسرته

بار الهی بر من منت گذار به این نعمت که فرزندانم را باقی بداری و آنها را برای من صالح گردانی، و مرا به وجود آنها بهره‏مند و کامروا سازی
عزیزم چقدر سختی کشیدی     حمایت مالی نشدن واقعا سخته. نمیتونی با بچه بری و رو کمک بقیه حس ...

من به همسر دوم فکر نمیکنم فقط سوال برام پیش اومده اونایی که طلاق گرفتن مجدد ازدواج کردن خوشبختن؟ 

من هر کاری هر شغلی رو که بخوام بهش فکر کنم ماله بعد طلاقه چون شوهرم اصلا تو خونه نمیاد که بشینیم حرف بزنیم الآن مشکلم فقط فرزندمه آینده ی پاره ی تنمه که بخاطر خودخواهی های پدرش چی میشه