2777
2789
عنوان

به به 👌🌹🌴😍

99 بازدید | 14 پست

به به 👌🌹🌴😍

═══✙🍃🌸🍃🌸🍃✙═══

📛 کمی تلنگر!!!!

🌹 حکمتے داره ...
👈وقتے کارے انجام نمے شه ،
👌حتما خیرے توش هست ؛

👈وقتے کسے را از دست میدے ،
👌حتما لیاقتت را نداشته ؛ 🌾

👈وقتے تو زندگیت زمین بخورے
👌حتماً چیزے است که باید یاد بگیرے 🍀

👈وقتے بیمار میشے
👌حتماً جلوے یک اتفاق بدتر گرفته شده 🌺

👈وقتے دیگران بهت بدے مے کنند
👌حتماً وقتشه که تو خوب بودن خودتو نشون بدے ؛ 🍀

👈وقتے اتفاق بد یا مصیبتے برات پیش میاد ، 👌حتماً دارے امتحان پس میدے ؛ 🌺

👈وقتے همه ے درها به روت بسته میشه، حتماً 👌خدا مے خواد پاداش بزرگے
بابت صبر و شکیبایے بهت بده ؛ 🍀

👈وقتے سختے پشت سختے میاد ،
👌حتماً وقتشه روحت متعالے بشه ؛ 🌺

👈وقتے دلت تنگ میشه ،
👌حتماً وقتشه با خداے خودت تنها باشے ... 🍀🌺

بس کن باوا 

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزیزم؟ 

دیگه از همه ای این حرفا بیزارم

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی
دیگه از همه ای این حرفا بیزارم

نگ‌و امید داشته باش خدا مهربونه 

من انقد سختی کشیدم تو غربت با یه شوهر مریض تک و تنها با خونه ای که دزد همه چیشو برد 

ولی بازم امید دارم به خدای مهربونم 

خدایی که تا لبه پرتگاه برده ولی دستمو رها نکرده

نگ‌و امید داشته باش خدا مهربونه  من انقد سختی کشیدم تو غربت با یه شوهر مریض تک و تنها با خونه ...

من دیگه امیدی ندارم 

نگ‌و امید داشته باش خدا مهربونه  من انقد سختی کشیدم تو غربت با یه شوهر مریض تک و تنها با خونه ...

هیچ وقت خوشی ندیدم 

هیچ وقت خوشی ندیدم 

سختی همیشه تو زندگی هست 

به نعمت هایی که داری و دیگران ندارن فکر کن 

دیدی بیماران پروانه ای همیشه حسرت به بوسیدن و بوسیده شدن دارن ولی بازهم زندگی می کنن و‌امید دارن 

من تو این چندسال با کلی سختی که کشیدم که فقط خدا خودش می دونه از همه نظر فهمیدم که نباید نقطه ضعف نه دست شیطان بدی نه دست انسان باید قوی باشی و با امید

مطمئن باش انوقت خوشی خودش میاد دنبالت

سختی همیشه تو زندگی هست  به نعمت هایی که داری و دیگران ندارن فکر کن  دیدی بیماران پروانه ...

میشه کمکم کنی  برام حرف بزنی  دارم دیونه میشم  دلم داره میترکه اجی

میشه کمکم کنی  برام حرف بزنی  دارم دیونه میشم  دلم داره میترکه اجی

چی شده عزیزم ؟درکت می کنم 

شاید باور نکنی ولی خدا شاهده یوقتایی تو غربت تنها همدم خاک و سنگ و درخت بود چقد اشک ریختم و گریه کردم نمی تونستم به خانواده م حرفی بزنم راه دور بودن و‌مریض

ولی گذشت 

خدا مهربون کمک کرد و گذشت  

عزیزم روبیکا داری؟

من همیشه کیلیپ هایی که آرومم می کنه میزارم تو پیجم اگه دوست داشتی آدرسشو بدم نگاه کن شاید آروم بشی 

من هستم کنارت می خوای درددل کنی با تمام وجود گوش میدم 

اگه مشکل خاصی هم باشه شاید بتونم بواسطه کسی کمکت کنم اگه دوست داشتی

چی شده عزیزم ؟درکت می کنم  شاید باور نکنی ولی خدا شاهده یوقتایی تو غربت تنها همدم خاک و سنگ و ...

میشه بریم خصوصی اینجا نمیتونم 

عزیزم بهت درخواست دادم

باش عزیزم