سردردشدیددددد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 عنوان تعیین جنسیت 186 بازدید | 7 پست بچه.ها کی قبل بارداری دکتر رفته بچش اونی شد که میخاست؟کسی توی اشناهاتون بوده؟ چند درصد این روش درست در میاد با تغدیه،زمان تخمکگذاری این چیزا؟ لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤 1402/02/08 | 16:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
endlesslov عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 3746 من خودم در حال اقدامم برای دختر زیرنظر دکتر هم هستم, زن داداشام و دوستام همگی نتیجه گرفتن اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ
سردردشدیددددد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 من خودم در حال اقدامم برای دختر زیرنظر دکتر هم هستم, زن داداشام و دوستام همگی نتیجه گرفتن همتون یه دکتر رفتین؟ اسم دکترتون چیه لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
endlesslov عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 3746 همتون یه دکتر رفتین؟ اسم دکترتون چیه نه اونا دکترشون فرق میکنه من خیلی رو دکتری که مخواستم برم تحقیق کردم مشهدی هستی؟؟ اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ
سردردشدیددددد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 نه اونا دکترشون فرق میکنه من خیلی رو دکتری که مخواستم برم تحقیق کردم مشهدی هستی؟؟ نه تهرانم لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
mahya1400mj عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 803 نه اونا دکترشون فرق میکنه من خیلی رو دکتری که مخواستم برم تحقیق کردم مشهدی هستی؟؟ سلام گلم من مشهدم شما پیش کی رفتین. من تعریف الهام نجاتیان رو خیلی شنیدم