2821
2789
عنوان

موی زائد😐

129 بازدید | 12 پست

من خیلییی زیاد دارم چی بخورم کمتر شه

و اینکه پوست بدنم خیلی حساسههه میشه بگید چیکار کنم که وقتی اصلاح میکنم جوش نزنم تمامم بدنم خارش میگیره و جوش میزنه هر نوع اصلاح😭

آزمایش هورمونی بده گل 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مررررسی بلخره دادم عزیزم کلی قرص و فلان دادن بهم اخرم هیچی به هیچی شما خودت راهی نداری حداقل برای ...

نه نمیدونم 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
همون لیزر دیگ فک نکنم راهی باسع

اخه لیزر مگه فقط برای موهای ضخیم نیست

من جاهای دیگه هم مو در میارم ولی نازکه و بلند😂 و اونجاها خیلییی جوش میزنه با لیزرم نمیره

اخه لیزر مگه فقط برای موهای ضخیم نیست من جاهای دیگه هم مو در میارم ولی نازکه و بلند😂 و اونجاها خیل ...

اها خب با موم بزن ، چن بار بزن موهات خیلی کم میشن

یه صلوات برام بفرستید لطفا حالم خیلی وقته خوب نیست ❤️