2777
2789
واای خخخخخ خامه از قدیم گفتن میمون هرچی زشت تر بازیش بیشتر
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خامه حالا منو ببین کلا خوش شانس نیستم ولی شوهرم میگه هیچوقت قرعه کشی شرکت نکن😐 نیازمند کم نیست تو این مملکت تو اینجوری حقشونو میخوری
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
مرسی عزیزان نه بابا الان شاررژژ نیازداشتم گفتم لااقل برم توی قرعه کشی خخ
گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
تو اگه شانس داشتی همسایه به این پررویی گیرت نمیومد😐
راست میگی به خدا.آخه شقایق کشته مرده های شوهرمو ندیدی .یکی از یکی بدتر.ولی حرف زدنشونو ندیدی چه نازی دارن.اون روز دختره نمیدونست من زنشم فاصله داشتیم اومد جلو با یه نازی قربون صدش رفت .داشت حالم بهم میخورد
خونه مادرشوهرم تو حیاط ماست این خانومه خدمتکاره ک میومد اینجا خونه مادرشوهرم چندباری شوهرمو با رکابی و شلوارک دید تو حیاط ک باهم چایی میخوردیم هی میرفت اسپند میاورد دود میکرد هی میگفت چشمت میزنن و فلان حالا شوهرم و من تو باغ نبودیم چون سنش زیاد بود میگفتیم حس مادرانه داره هی از هیکلش تعریف میکرد ک چقدر درشتی فلانی دیگه من سیته رو گرفتم😐 بعدم ک شمارشو گرفت اول به بهانه اینکه ویزیتور دستماله زنگ میزد بعد کار بجای بازیک کشید😐 هیچی بروی خودم نیاوردم انگار من اصلا نمیدونم تو چ اس ام اسی ب شوهرم دادی ی دفعه زنگ زدم گفتم مهمون دارم بیا کمک اومد خونمون منم تهدیدش کردم گفتم هم شمارت هست هم پیامات زنگ میزنم پلیس بیاد ببرتت تو این شهر ما اشنا کم نداریم ابروتو جلو شوهرت و خاندانت میبرم هیچی اونم افتاد به گه خوردن دمشو گذاشت رو کولش😁
اره عزیزم بیشترشون مازندرانین شوهر منم همینطور
خامه چجوری با شوهرت زندگی میکنی😕 اینجور ک میگی خودشم بدش نمیاد😑البته اگه من بد برداشت نکرده باشم من اگه بودم الان بجرم قتل زندان بودم😂😂😂😂
خنده نداره که مهد کشتی ایران مازندرانه😐خصوصا ازاد شوهر من البته فرنگیه