2777
2789
عنوان

تو خود قرآن

346 بازدید | 52 پست

صراحتا گفته شده که صدای زن حرام است ؟ یا مثلا خوانندگی حرام است ؟ اگه اینجوریه چرا مجری تلویزیون صداش حرام نیس یا مثلا اگ یه سرود گروهی خونده بشه مشکلی نداره واقعا همیشه برام سوال بوده (: اگ اینجا مشکلی نداشت میتونسم خواننده شم هم علاقم بود هم استعدادم

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ول کن بابا ،توجه نکن

منک توانایی خارج رفتن ندارم تازه بابامم  مذهبیه ینی مثلا نمیتونم برم حتی خصوصی کلاس برم و اینا /: 

اینو از ما نباید بپرسی چون ما از قران خیلی بلد باشیم روخوانیه 

معنی که بلد نیستیم دقیقا 

از اهل علمش باید بپرسی مث وقتی که مریض میشی میری پیش دکتر متخصص

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

مگه همه ی احکام توی خود  قران مستقیما اشاره شده 

خوانندگی یه زن  برای مردای نامحرم حرامه چون به هرحال یجورایی دل مردای نامحرمو بخودش جلب میکنه باید مثلا صداشو نازک کنه چه میدونم توش عشوه باشه یحورایی که مخاطبو حذب کنه 

اگر صداى  (چه به صورت تک خوانی و یا همخوانی با  و یا با مردان ) به صورت غنا نباشد و گوش دادن به صداى او هم به قصد لذت و ریبه نباشد و مفسده‏اى هم بر آن مترتّب نشود، اشکال ندارد، اگر مفسده داشته باشد و یا تحریک شهوت بکند، جایز نیست

منک توانایی خارج رفتن ندارم تازه بابامم  مذهبیه ینی مثلا نمیتونم برم حتی خصوصی کلاس برم و اینا ...

دارم میگم که عزیزم به زندکیت برس به این جیزا هم توجه نکن آهنگی رو که زن خونده گوش بده خودتم بخون بیخیال بابا

اینو از ما نباید بپرسی چون ما از قران خیلی بلد باشیم روخوانیه  معنی که بلد نیستیم دقیقا  ...

خب اهل علم چ تضمینی وجود داره که قرانو درست تفسیر کرده باشن ؟ ینی خدا انقد سختگیره ک صدای زن  و ازش بگیره ؟ فقط بخاطر اندک مریضایی ک با صدا تحریک میشن ! 

فکرکنم یه آیه داریم که میگه وزنان باصدای بلند صحبت نکنن البته نمیدونما دقیق ولی یه همچین چیزی فکرکنم باشه

درمورد صدای زن حرام باشه که کلابایدلال باشی گلم مجری ای هم که با نازوعشوه بخ اد صحبت کنه بله حرامه براش درمورد سرودهم معمولا بچه هاروانتخاب میکنن که به سن تکلیف نرسیدن وهمینطور چون گروهیه وصداشون مشخص نمیشه مال کیه حرام نیست

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...