2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دورت بگردن الهی فدای راهنماییت الهی ک توزندگیت شادترین باشی..ببین الان من نمیخام زیاد ب پرو بالش بپی ...

خدانکنه فداشی عزیزم،...ببخشید من دیررجواب دادم، عزیزم لازم نیست که رفتارسرد بکنی که بگه چراسردی شما تادوماه مثلا، هرروز وقتی سرکاره  یه تایم خاصی بهش زنگ بزن اگه مثلا دوازده ظهرمیزنی هرروز همون دوازده ظهرزنگتو بزن کوتاه ومهربونم صحبت کن بگو زنگ زدم حالتو بپرسم و سعی کن زود قطع کنی و صحبتو کش ندی، بعدم اگه غروب یاعصرش اون زنگ زدیاپیام داد جوابشو بده اگه ن که شماهم پیام یا زنگی نزن تاا فرداظهردوباره دوازده، هرروز یبار زنگتو بزن، اصلا هم بروش نیار که ناراحتی، یاسردی،گرم وپرانرژی صحبت کن،وتوصحبتات هم بندازبگو چون درکت میکنم شرایطت سخته،امیدوارم زودترحل بشه وروکمک من حساب کن وازاینحرفا....بعد از این مدت ببین رفتارش چجورشده اگه دیدی وضعیت اوکی شده بهترشده که خب خداروشکر، اگه دیدی نه رفتاراش سرده اونموقع دیگه یهویی تماساتو قطع کن و بهش بگو این مدت سعی کردم درکت کنم وکنارت باشم ودوست داشتنمو ثابت کردم الان نوبت توئه که ثابت کنی

خدانکنه فداشی عزیزم،...ببخشید من دیررجواب دادم، عزیزم لازم نیست که رفتارسرد بکنی که بگه چراسردی شما ...

ایول خیلی خوب و جامع بو فدات شم دمت گرم خیلی دوست دارم ک اینقدخوش قلبی..ولی این مدت ‌ اون سردشده منم مث بز سردشدم این اخرا کم طاقت شدم

اوایل روزی ۲ ۳ بارزنگش زدم کم کم کمش کردم روزی یبار النم ی روز نمیزنم یاپیام نمیدم اونم🥺استوری ریپلای کنه یا ی کلمه بنویسه هستی زنده ای همین😭

ولی باش تا ی مدت اینکار ک گفتی میکنم اگ جواب ندادباش میحرفم

خدایاشکرت...❤️