2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام استارتر آخرین تاپیکی که ازت دیدم همون کادوی لاکچری بود، امشب خوابم نمیبره اومدم نی نی سایت همینجور اتفاقی تاپیکاتو دیدم وخوندم، ببین عزیزم امیدوارم ناراحت نشی ولی تو خودتو خیلی درگیرمسائل میکنی وتوقعت ازآدما زیادتر از حدِ توانِ او آدماس مثل اون تاپیکت که راجع به خواهرت بود، خب خواهرت چون ازدواج کرده رفته ووبچه ش هم نوه همیشه میگن ازخوده بچه برای پدربزرگ مادربزرگ شیرینتر میشه،طبیعیه که مادرت فرق بزاره، من هرکی اطرافم دیدم بوده غیرازاین نبوده مثلا مادرخودم خاله هام همه، اون دختری که میره چون مدام پیش پدرمادرنیست عزیزترمیشه، وراجع به دوستپسرت هم ببین عزیزم اون قبلا ازدواج کرده وبچه داره ومهمتراینکه بچه پیش ایشونه، پس شرایطش فرق میکنه، درگیریای ذهنی وخونوادگیش از یه پسرمجرد بیشتره،اینو فقط کسایی که مثل من قبلا ازدواج کردن درک میکنن... خودشم که قول داده جبران کنه، خب صبوری کن ، هنوز یکماهه میگی سرده اینجور رو مخش میری،

سلام استارتر آخرین تاپیکی که ازت دیدم همون کادوی لاکچری بود، امشب خوابم نمیبره اومدم نی نی سایت همین ...

حرفت صحیح عزیزدلم اما میدونی چیه دلم ازین گرفته دوسه روزپیش ن پیام داد ن پیام دادم بعدگفتم چقدبد توجه نداری و اینجوری کنادمشکلات نوشت تو ک گرمی شرمندمون کردی نوشتم هرچی باشم مث توبی تفاوت نیستم نوشت بهت حق نمیدم قضاوتم کنی و نمیگم مقصرنیستم ولی این حقوبهت نمیدم قضاوتم کنی

و نوشت سنگ صبور نبودیو نیستی

اخه چقددلگرمی محبت دلداری دادم حقم نیس اینجوربگه امروز ن بهش پیام دادم ن پیام دادفقط ی استوری گذاشتم پایینش نوشته بودم خداروشکر اینم نوشت خداروشکر منم درجوابش این استیکر🙏🙏

دیگ چیزی نگفتیم

خودموسرگرم کردم

اینقددلم گرفت گفت سنگ صبورنبودی نیستی اخه چیکاربایدمیکردم ک نکردم🥺😔

خدایاشکرت...❤️

حرفت صحیح عزیزدلم اما میدونی چیه دلم ازین گرفته دوسه روزپیش ن پیام داد ن پیام دادم بعدگفتم چقدبد توج ...

عزیزم شما داری یه ماهه اینو دلداری میدی میگی چقدر دلداری بدم باوجودی اینکه شرایطشم میدونی، ولی اینو نمیدونی آدم  وقتی از همسرقبل بچه داره وبچه هم پیششه چقدررر درگیری ذهنی وخونوادگی و مسائل دیگه داره باز اونه حوصله داره، ماها که بچه هم پیشمون نیست بخاطر شکست واسترسای زندگی قبلی حوصله ی هیچی نداریم  دیگه اینکه بچه هم پیششه و من میدونم اون الان چقدررر درگیره، اون مسائلم خودش بنده خدا مدام داره بهت میگه این مدتو درکم کن و اینحرفا... من  تقریبا هشت سال پای طرفم بود،همیشه بهم خیانت کرد خوشیاش بادخترای دیگه بود بابقیه آنلاین میشد چت میکرد ولی به من میرسید میگفت افسرده م گرفتارم، حوصله ندارم، مشتری سرکار اعصابمو خورد کرد فلان وبیساره ومن عین تموم این مدتو  همیشه دلداریش میدادم کنارش بودم حتی ضررمالی میکنه من بهش میگم میخوای تا ارثمو بگیرم بهت بدم تا خوشحال بشی،  ولی اون دریغ از ذره ای جبران ...همیشه درحال خیانت همیشه رفتارسرد، شما میگی دوستپسرت هفتصدهشتصدکیلومتر ازت دوره بازم میاد دیدنت، مال من سرخیابونمون مغازه داره یعنی تا مغازش بخوام برم دودقیقه راهه ما الان نزدیک یکساله همو ندیدیم! یعنی میخوام بگم از دوست پسرت نامردتر هم هست ...اگه دوسش داری دوسه ماه درکش کن اصلاگیرنده فقط محبت کن  و بعدش بگو من این مدت درکت کردم دم نزدم کوتاه اومدم دیگه خسته شدم بیا خواستگاریم ،یا یه فکری به حال رابطمون کن، خلاصه نزاردوستیتون زیادکشداربشه چون مثل من برای طرفت عادی میشی و سرد میشه ....ولی تاپیکاتو که خوندم نمیگم دوست پسرت مقصر نیست ولی شما هم  مقصری عزیزم...

عزیزم شما داری یه ماهه اینو دلداری میدی میگی چقدر دلداری بدم باوجودی اینکه شرایطشم میدونی، ولی اینو ...

حرفت حق و بجاس عزیزدلم

نمیدونم اگه هرروز بهش پیام بدم خب ناجور اون هی سرد و سرد و سرد

نمیدونم از۱۶ازاسفند تاحالا هی سرد حساب کن دیگ نزدیک دوماه

فعلا گذاشتمش ب حال خودش نمیرم رومخش تا ب خودش بیاد

بجااینکه اون بگه بلخش شرمنده این مدت اینجورم درس میشه بدتر سرد 

دیشب زنگش زدم ج ندادنیم ساعت بعد انلاین شد اصن ب روخودش نیاورد ک زنگ زدم یا زنگ بزنه یابگ چرا ج نداد ..واقعارفتاراش خیلی بد تازه میگ سنگ صبورم نبودی و نیستی طلبکارم میشه

خدایاشکرت...❤️

حرفت حق و بجاس عزیزدلم نمیدونم اگه هرروز بهش پیام بدم خب ناجور اون هی سرد و سرد و سرد نمیدونم از۱۶ ...

اگه جوابتو نداده و بعدآنلاین شده حق داری ناراحت بشی، ولی اینوهم بدون اون شرایطش فرق داره، شاید بجز خونواده حتی باهمسرش سربچه دعوا ودرگیری دارن، واعصابش خیلی خوردمیشه، ولی کلا الان روابط نزدیک هم به درد نمیخوره چه برسه لانگ دیسنس،ولی میگم خب شما اگه میبینی دل کندن ازش برات سخته، فقط دوماهی تحمل کن، نمیگم مدام زنگ بزن نه، زنگ بزن اگه جواب نداددیگه پیام واینچیزانده تاخودش پیداش بشه،بعد پیداش شدباآرامش جواب بده، حداقل اینجوری بعدها شرمنده ی دلت نمیشی خودتو شماتت نمیکنی که بگی کم گذاشتی، بعداازدوماه بگو ببین گفتی گرفتارم درگیرم درکت کردم وبپات موندم وعشقمو بهت ثابت کردم حالا نوبت توئه که جبران کنی خب اگه بخوادت قاعدتا باید یه حرکتی بزنه دیگه، اگه هیچ کاری نکرد دیگه اونموقع تکلیف خودتو میدونی،من چون خودم تجربه بد دارم نمیخوام کسی اشتباهات منو بکنه عزیزم وچون خیلی درکت کردم برات کامنت گذاشتم ،ان شاء الله که بهش برسی و قدرتو بدونه،  

اگه جوابتو نداده و بعدآنلاین شده حق داری ناراحت بشی، ولی اینوهم بدون اون شرایطش فرق داره، شاید بجز خ ...

دورت بگردن الهی فدای راهنماییت الهی ک توزندگیت شادترین باشی..ببین الان من نمیخام زیاد ب پرو بالش بپیچم باوجود مشکلاتی ک داره دغدغه و ناراحتی واسش ایجادکنم ازسردوس داشتن چیزی بگم دلخودش کنم.‌‌اگ گفت چرا کم پیدابودی چرانبودی چی بگم منطقی  و خوب باشه

خدایاشکرت...❤️

آخه دقیقا یه کابر دیگه ام هست با همین اسم داستانش مشابه شماست خواستم بدونم شما همونی

چون گوشی عوض کردم بعضی وقتا باگوشی جدید رمزعبوربالانمیادباقدیمیه میام تاپیک میزنم خخخ

خدایاشکرت...❤️