2777
2789
عنوان

چس ناله!

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میرم کارامو کنم،اگه وقتی موند بیرون میزنم.هر چند بعید می‌دونم وقت بشه

زمان را تقسیم کن،که تفریح وبیرون رفتن هم جز کارهات باشه وبهش اهمیت بده

ازلحظه های زندگی لذت ببر  
دارم ولی اونجوری نیس ک بتونم باش درد و دل کنم.نمیتونه بدون قضاوت گوش بده.کافیه درد و دل کنم،دو روز د ...

چقدر عین منی🥲 من همیشه همون آدمیم که همه پیشش دردودل میکنن اما من کسیو ندارم آدمای اطرافم مثله خواهرت میمونن مخصوصا مامانم 

در جست‌و‌جوی آنچه برایم مقرر نکرده‌ای،خسته ام نکن:)...

ببین دیروز ب یکی هم اینجا میگفتم 

دست زدن ب خاک، گل وگیاه, موسیقیو أموزش مهارت 

۴ تا چیزیه ک نمیذاره حالت روحیت بد بشه

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)
میدونم دورت بگردم همه ما این مشکلاتو داریم و شاید حتی بدترشو داشته باشیم اما هیچکاری از دستمون برنمی ...

اشکم ریخت😭

ممنونم مهربون😢💔

کاش میشد مادرا هیچوقت نمیرن!!

چقدر الان دلم مادرمو میخاد،بشینم کنارش حرف بزنم.فقط مادره که بدون قضاوت میتونه ب حرفات گوش بده.چقدر دل تنگش شدم😭😭😭😭

بی فایدس.امتحان کردم که میگم. چند بار بهش گفتم فقط بذار حرف بزنم که خالی شم.هیچ کاری نمیخام کنی فقط ...

وای شوهرت مثله رلمه😂آخرش به گوهخوردم می افتم

اشکم ریخت😭 ممنونم مهربون😢💔 کاش میشد مادرا هیچوقت نمیرن!! چقدر الان دلم مادرمو میخاد،بشینم کنار ...

فدات‌شم 

اره واقعا.. خدابیامرزتش 💙💙

چقدر عین منی🥲 من همیشه همون آدمیم که همه پیشش دردودل میکنن اما من کسیو ندارم آدمای اطرافم مثله خواه ...

آفرین دقیقا همینجوره وضعیتم.البته مادرم‌ سنگ صبورم بود ، دیگه ندارمش.سر پسرم باردار بودم،ماه آخر بودم ک مادرم فوت شد.

خوشبحالت ک داریش‌.مادر حتی غرغرو و بداخلاقش هم نعمته.چقدر خوبه مادر داشتن💔خدا مادرتو حفظ کنه 

ببین دیروز ب یکی هم اینجا میگفتم  دست زدن ب خاک، گل وگیاه, موسیقیو أموزش مهارت  ۴ تا چیز ...

اتفاقا همین الان گلدونامو مرتب کردم و خاکشونو کم و زیاد کردم.لعنتی حتی گلدونا هم با من سر ناسازگاری دارن،یه شفلرا دارم خیلی دوسش دارم داره میمیره.پژمرده شده.

شادورما هم زیاد سرحال نیس.

انگار اونا هم مثه من افسرده شدن!

ولی مهارتو راست میگی ، میرم دنبالش که یاد بگیرم

اتفاقا همین الان گلدونامو مرتب کردم و خاکشونو کم و زیاد کردم.لعنتی حتی گلدونا هم با من سر ناسازگاری ...

بهشون برس. کود بگیر خاکشونو مرتب کن. 

عااالیه حتما شروع کن

همه چی ب خودت بستگی داره

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)
آفرین دقیقا همینجوره وضعیتم.البته مادرم‌ سنگ صبورم بود ، دیگه ندارمش.سر پسرم باردار بودم،ماه آخر بود ...

خدا رحمتش کنه الهی 

آره واقعا مامانم دو روزه سرما خورده اصلا همه کارای خونه گره خوردن منم که درس دارم تا جاییم که میتونم انجام میدم کارا رو اما هیچی خوده مادر نمیشه