2777
2789
عنوان

چس ناله!

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 43 پست
رفیقی،دوستی نداری؟؟؟ باشوهرت رفیق باش براش حرف بزن خودتو خالی کن.بامادرت یا باخواهرت همدل باش

مادر ک ندارم.شوهرمم کافیه دو کلمه پیشش درد و دل کنم،سریع به هم میریزه و یه دعوا راه میندازه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر ک ندارم.شوهرمم کافیه دو کلمه پیشش درد و دل کنم،سریع به هم میریزه و یه دعوا راه میندازه.

پس با خودت رفیق باش.مقاوم باش به مشکلات زودگذر ضعف نشان نده،برو بیرون پارک قدم بزن.همه مشکل دارن

ازلحظه های زندگی لذت ببر  
با ۱۷ سال سن همه اینارو درکککککککککک میکنم بعدشم ناموسا به خودکشی فکر نکن مسخره‌ستتتتتتت میتونی باه ...

خودش میاد سراغ آدم.

من ک جرأتشو ندارم.

ولی خیلی خسته شدم😭

هر راهی ب‌فکرم میرسه باید پول داشته باشم،سفر پول میخاد،مشاوره رفتن پول میخاد

چیزی هم ک یافت می نشود همین پوله!!!

ولی من اگه بجات میبودم با شوهرم حرف میزدم  شوهر که ندارم رفیق هم ندارم ببین چی میکشم من🥲😂

بی فایدس.امتحان کردم که میگم.

چند بار بهش گفتم فقط بذار حرف بزنم که خالی شم.هیچ کاری نمیخام کنی فقط گوش کن.چند دقیقه ک میگذره یهو قاطی میکنه میگه ناشکری میکنی،قدر داشته هاتو نمیدونی،اینهمه برات زحمت میکشم نبینی(حالا اصلا به خودشم ربطی نداشته درد و دلم!!!!)بعد یه جوی درست میشه که من باید از دلش در بیارم!!!!

خودش میاد سراغ آدم. من ک جرأتشو ندارم. ولی خیلی خسته شدم😭 هر راهی ب‌فکرم میرسه باید پول داشته با ...

میدونم دورت بگردم همه ما این مشکلاتو داریم و شاید حتی بدترشو داشته باشیم اما هیچکاری از دستمون برنمیاد به خداتوکل کن حواست به زندگیت باشه این روزام میگذره باور کن 

در جست‌و‌جوی آنچه برایم مقرر نکرده‌ای،خسته ام نکن:)...