2777
2789
عنوان

چهلم تموم شد🤍

152 بازدید | 6 پست

چهله زیارت عاشورام تموم شد و هنوز حاجت روا نشدم

میشه از ته دلتون برام دعاکنید🤍

اگر خاطره حاجت روایی دارین بگین

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

صلوات برای شهدای گمنام چندبار نتیجه گرفتم 

یبارش رو تعریف کنم گوشیم رو تو ی کوچه انداختم وسط کوچه محل رد شدن ماشین همون روز وقتی پیدا شد سالم بود و کسی برنداشت 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

قبول باشه امیدوارم حاجت روابشی دوست عزیزم  مطمعن باش درهای خیروبرکت زیادی به سمتت بازمیشه

حناخانم 🥰چو خدا بود پناهت چه خطربود زِ راهَت؟ به فلک رسد کلاهت که سر همه سَرانی                        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صلوات برای شهدای گمنام چندبار نتیجه گرفتم  یبارش رو تعریف کنم گوشیم رو تو ی کوچه انداختم وسط ک ...

چه جالب

بله برای شهداهم صلوات میفرستم

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍
قبول باشه امیدوارم حاجت روابشی دوست عزیزم  مطمعن باش درهای خیروبرکت زیادی به سمتت بازمیشه

خیلی ممنون از دعای قشنگت،انشاءالله

انشاالله حواجت روا بشی  منم اخراشه

خیلی ممنون،انشاءالله شماهم حاجت روا بشید