2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عشقه  کنار هم پیشرفت کردیم واقعا 

هم از لحاظ موقعیت اجتماعی و درسی و کاری 

هم از لحاظ روحی 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

نیاز به داشتن ارتباط با جنس مخالف کاملا عادیه

ولی

اگه احساساتی هستی 

اگه زیر ۱۸ سالی 

اگه توی زندگیت هدف داری نرو سمتش 

حداقل بذار خوب درس بخونی و‌بری دانشگاه راهت مشخص بشه به بلوغ فکری برسی بعد

اینطوری به هر آدم به درد نخوری اوکی نمیدی ‌باهاش همراه نمیشی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
نیاز به داشتن ارتباط با جنس مخالف کاملا عادیه ولی اگه احساساتی هستی  اگه زیر ۱۸ سالی  ...

من متاهلم...تاپیکو همینجوری زدم بیکار بودم گفتم ببینم تاپیکای بقیه رو🥲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز