2777
2789
عنوان

دلخوری

78 بازدید | 4 پست

سلام نامزد دارم یکهفته اس سرفه دارم شدیده جمعه خانواده نامزدم رفتن بیرون شهر به نامزدم گفتم من نمیتونم بیام وهمش باید سرفه کنم هم ممکنه بقیه اذیت بشن هم خدای نکرده از من مریضی بگیرن هفته بعدتر یه روزی میریم.. خودش رفت باهاشون دلگیرم ازش فکر نمیکردم بدون من بره ولی رفت ..اگه جاهامون عوض شده بود من هیچوقت بدون اون نمیرفتم همش یه حس بد ولجبازی دارم هرچقدر هم خودمو به بیخیالی میزنم نمیشه 🤦‍♀️

چرا فکر نمیکردی بره ؟ 🙄 مثل اینه که بگی من یبوست دارم همسرم نره مستراح

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون جایی که اون نباشه به من خوش نمیگذره ترجیح میدم نرم 

زیاد از حد وابسته ای رو خودت کار کن اهمیت دادن به طرف مقابل مهمه اما نه اینقد که خودتو فدا کنی

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

زیاد از حد وابسته ای رو خودت کار کن اهمیت دادن به طرف مقابل مهمه اما نه اینقد که خودتو فدا کنی

آره اشتباه فکر میکردم نباید انتظار داشته باشم از بقیه همه به فکر منفعت خودشونن ..