2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دعوامون شد

احتمالا عصبانی بوده هیچ پدر مادری از ته قلبشون اینو نمیگن 

منم با پدرم دعوام شد یبار 

بالاخره پیش میاد 

ولی من پا پیش گزاشتم با بوس و بقل تموم شد

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
اخه چرا ولی پدرا زود حرفشونو میزنن بعد پشیمون میشن حالا چطور شده این حرف رو بهتون زده 

هیچی من گفتم داری دنبال شوهر می‌گردی برام،؟!

البته مامانم گفت بهم اینو. ، منم عصبی شدم گفتم تازه ۲۳ سالمه صب کن تا ۲۵ موندم خودم میرم. ، اونم گفت نمیگردم و دعوا شد همه چیو شکست بعد هم بهم گفت تو واس من خیلی وقته مردی و ان شاءالله بمیری منم گفتم ازت متنفرم آن شاالله هفت جد و ابادت بمیرن

یه صلوات برام بفرستید لطفا حالم خیلی وقته خوب نیست ❤️

احتمالا عصبانی بوده هیچ پدر مادری از ته قلبشون اینو نمیگن  منم با پدرم دعوام شد یبار  با ...

ب من گفت دیگ نیا معذرت خواهی کنم گفتم صد سال سیاه دیگ هم نمیام .

دفعه اولش نیس ی بار تو یه جمع آبرومو برد , 

دو بار جلوی دو نفر دیگ آبروم رو برد .

اصن دلم نمیخاد دیگ باهاشون بمونم

هیچی من گفتم داری دنبال شوهر می‌گردی برام،؟! البته مامانم گفت بهم اینو. ، منم عصبی شدم گفتم تازه ۲۳ ...

چی بگم منم تو دوران مجردی زیاد کل کل میکردم با بابام ولی الان تا اتفاقی میفته بابام سفت و سخت هوامو داره ی چیزی بگم هیچکس جای پدرمادرو نمیگیره درسته دعوا و قهر ....میکنیم باهاشون ولی جونشون برامون درمیره باور کن براش چایی درست کن برو بشین کنار پدرت اون الان خیلی دلتنگ حرف زدن باهاتونه باور کن

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
ب من گفت دیگ نیا معذرت خواهی کنم گفتم صد سال سیاه دیگ هم نمیام . دفعه اولش نیس ی بار تو یه جمع آبرو ...

اهمیت نده بهشون 

یه زمانی پدر و مادر منم هی میگفتن بخاطر تو باهم موندیم

هی سرکوفت میزدن نبودی طلاق میگرفتیم فلان هی جرو بحث 

اخرش گفتم خب من گفتم بخاطر من بمونید؟ طلاق بگیرید بسه و تموم شد همه چی الان زندگیم خیلی راحته 

چی بگم منم تو دوران مجردی زیاد کل کل میکردم با بابام ولی الان تا اتفاقی میفته بابام سفت و سخت هوامو ...

گفته نیا خب چجوری برم 

اهمیت نده بهشون  یه زمانی پدر و مادر منم هی میگفتن بخاطر تو باهم موندیم هی سرکوفت میزدن نبودی ...

ب منم گفتن بارها. و بارها ...

منم گفتم اگه من بودم هیچوقت شماهارو بعنوان خانواده انتخاب نمی‌کردم !

متاسفانه خیلی آدم عصبی ام خیلی 

ولکن بابا پدر و مادر من به هیچ دردم نخوردن  هرچیم بهشون گفتم حقم بوده اصلا هم پشیمون نیستم&nbs ...

اینجوری هم خوب نیس ،💔

2790
2778
2791
2779
2792