من قبل از عید یه توده تو سینه م حس کردم ولی خب چون خکرد ب تعطیلات هیچ نوبتی نبود ک مراجعه کنم دکتر،دوهفته قبل رفتم دکتر،معاینه کرد گف مطمئنم خوش خیمه و احتمالا فیبروادنوم باشه من یکم درد داشتم ب جز اون هیچ علائمی نداشتم خلاصه برام سونو نوشت،تو سونو بهم گفتن احتمالا بدخیم باشه و غددلنفاوی زیربغلتودرگیرکرده ،نمونه برداری کردن از سینه م ،توروخدا دعا کنید سونو اشتباه تشخیص داده دارم از شدت ناراحتی و استرس میمیرم
آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
فرم سینه عوض نشده و توده حرکت نمیکنه،فقط درد دارم و توده حس میکنم هیچ علائم دیگه ای ندارم
ببین درد هم علامت خوبیه ینی خوش خیمه پس نگران نباش رفیق اصلانگران نباش باورکن استرسی ک من کشیدم واس این قضیه نابودم کرد .
راستی بنظرتو این توده ات واس چی بود واس من قرص هورمونی وارث بود ک مامانم سرطان سینه داش
هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گفتن یه هفته تا ده روز طول میکشه همش تو فکرشم و نمیتونم از ذهنم بندازمش بیرون از یه طرف نگران ...
چن سانته توده هرچی هس بروبرش دار عمل کن
هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه
من هیچ فامیل درجه یکی ندارم ک ب این درد مبتلاشده باشه قرص هورمونی مصرف نمیکنم یه بار واجبی زدم تست ن ...
نه ازواجبی نیس خخخ
اخه من از چنتا دکتر پرسیدم ک اگه نمونه بردارن پخش نمیشه گفتن ن ربطی نداره😭
خود دکتر فوق تخصص سینه به من گف بروعمل کن بهتره تانمونه .
حالاچ استرسی داری حقم داری ولی واااقعا الان من عمل کردم هیچی نیس علم پیشرفت کزده دختر