2777
2789
عنوان

توده سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1979 بازدید | 60 پست
فرم سینه عوض نشده و توده حرکت نمیکنه،فقط درد دارم و توده حس میکنم هیچ علائم دیگه ای ندارم

ببین درد هم علامت خوبیه ینی خوش خیمه پس نگران نباش رفیق اصلانگران نباش باورکن استرسی ک من کشیدم واس این قضیه نابودم کرد .

راستی بنظرتو این توده ات واس چی بود واس من قرص هورمونی وارث بود ک مامانم سرطان سینه داش

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو که دقیق نمیگه ، ماموگرافی و در نهایت نمونه برداری اینا دقیقن ماموگرافی بخاطر اینکه سنتون کمه ، ...

دلیل اینکه ماموگرافی ننوشتن نمیدونم چیه بعد سونو گفتن نمونه برداری انجام بده

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
میگفتی موقع عمل بردارن فقط .نمونه برداری اگ بدخیم باشه.دورازجونت چون باعث میشه اون توده رویه بخششوبر ...

اخه من از چنتا دکتر پرسیدم ک اگه نمونه بردارن پخش نمیشه گفتن ن ربطی نداره😭

ببین درد هم علامت خوبیه ینی خوش خیمه پس نگران نباش رفیق اصلانگران نباش باورکن استرسی ک من کشیدم واس ...

من هیچ فامیل درجه یکی ندارم ک ب این درد مبتلاشده باشه قرص هورمونی مصرف نمیکنم یه بار واجبی زدم تست نکردم ببینم حساسم بهش یا ن بعدش توده رو حس کردم

چطور خودتون حس کردین که توده دارین، چون چند روز پیش منم یه ور سینم درد میکرد بعدش خوب شد، منم پیگیر دیگه نشدم

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
چطور خودتون حس کردین که توده دارین، چون چند روز پیش منم یه ور سینم درد میکرد بعدش خوب شد، منم پیگیر ...

قابل لمس بود اندازه یه تیله بود دستمو بردم بالا کاملا میشد لمس و حسش کنم

قابل لمس بود اندازه یه تیله بود دستمو بردم بالا کاملا میشد لمس و حسش کنم

اهان

ببین عزیزم هر چی بود اون توده،چه خوش چه بد، بدون خدا در توان تو دیده که میتونی باهاش بجنگی

پس امید و توکلت بخدا باشه، هر چی که بود بدون استرس و ناراحتی باهاش بجنگ

انشالله که روزای خوب و خوشی پیش روت هست

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
اهان ببین عزیزم هر چی بود اون توده،چه خوش چه بد، بدون خدا در توان تو دیده که میتونی باهاش بجنگی پس ...

فدات شم عزیزدلم ممنونم بابت حرفای قشنگت

گفتن یه هفته تا ده روز طول میکشه  همش تو فکرشم و نمیتونم از ذهنم بندازمش بیرون از یه طرف نگران ...

چن سانته توده هرچی هس بروبرش دار عمل کن 

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
من هیچ فامیل درجه یکی ندارم ک ب این درد مبتلاشده باشه قرص هورمونی مصرف نمیکنم یه بار واجبی زدم تست ن ...

نه ازواجبی نیس خخخ

خود دکتر فوق تخصص سینه به من گف بروعمل کن بهتره تانمونه .

حالاچ استرسی داری حقم داری ولی واااقعا الان من عمل کردم هیچی نیس علم پیشرفت کزده دختر