2777
2789
عنوان

توده سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1979 بازدید | 60 پست
وای من هنو کوچیکم مجردم ارزو دارم دوس دارم مامان شم سینمو ببرن چیکار کنم

عزیزم انشالله که ازدواج میکنین مادر میشین، اصلا غصه این چیزارو نخور

چون دیدم خیلیا شیر هم داشتن ولی بچه نخورده

اصلا استرس به خودت نده گلم، به چیزای مثبت فکر کن،هرچی صلاح و خیر هس برات پیش بیاد

تو سونو نگفتن از خوش خیم و بدخیم بودنش؟ رشدش تا چه حدی بود؟

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
گفتن یه هفته تا ده روز طول میکشه  همش تو فکرشم و نمیتونم از ذهنم بندازمش بیرون از یه طرف نگران ...

شما که میگی سابقه نداری و فرم سینه هم نخورده به احتمال زیاد چیزی نیست خودت رو اذیت نکن گلم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشالله که ازدواج میکنین مادر میشین، اصلا غصه این چیزارو نخور چون دیدم خیلیا شیر هم داشتن ولی ...

تو سونو گفت احتمالا بدخیم باشه

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
شما که میگی سابقه نداری و فرم سینه هم نخورده به احتمال زیاد چیزی نیست خودت رو اذیت نکن گلم 

عزیزم انشاالله

عزیزم انشاالله

کی نمونه دادی؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بهتر بود نمونه برداری نزاری بردارن .

منم خوش خیم بود پارسال برداشتن چون شک داشتن.

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

اسی بمن بگو فرم سینت عوض شده؟وقتی دست میزنی ب توده جابه جامیشه وحرکت میکنه؟اگه حرکت میکنه خوش خیمه

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
دوروز پیش

چندسالته گلم 

دعات میکنم 

بهتر بود نمونه برداری نزاری بردارن . منم خوش خیم بود پارسال برداشتن چون شک داشتن.

چرا نذارم؟خب بدون نمونه برداری ک ب جواب قطعی نمیرسن پس باید چیکارمیکردم گلم؟

ن گلم فقط سونو و نمونه برداری از سینه

سونو که دقیق نمیگه ، ماموگرافی و در نهایت نمونه برداری اینا دقیقن

ماموگرافی بخاطر اینکه سنتون کمه ،ننوشتن؟

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
اسی بمن بگو فرم سینت عوض شده؟وقتی دست میزنی ب توده جابه جامیشه وحرکت میکنه؟اگه حرکت میکنه خوش خیمه

فرم سینه عوض نشده و توده حرکت نمیکنه،فقط درد دارم و توده حس میکنم هیچ علائم دیگه ای ندارم

چرا نذارم؟خب بدون نمونه برداری ک ب جواب قطعی نمیرسن پس باید چیکارمیکردم گلم؟

میگفتی موقع عمل بردارن فقط .نمونه برداری اگ بدخیم باشه.دورازجونت چون باعث میشه اون توده رویه بخششوبردارن ک آزمایش کن توخونت پخش میشه ولی اگه سر عمل برداری اون توده روکامل برمیدارن وبه جایی پخش نمیشه خوشگلم