من قبل از عید یه توده تو سینه م حس کردم ولی خب چون خکرد ب تعطیلات هیچ نوبتی نبود ک مراجعه کنم دکتر،دوهفته قبل رفتم دکتر،معاینه کرد گف مطمئنم خوش خیمه و احتمالا فیبروادنوم باشه من یکم درد داشتم ب جز اون هیچ علائمی نداشتم خلاصه برام سونو نوشت،تو سونو بهم گفتن احتمالا بدخیم باشه و غددلنفاوی زیربغلتودرگیرکرده ،نمونه برداری کردن از سینه م ،توروخدا دعا کنید سونو اشتباه تشخیص داده دارم از شدت ناراحتی و استرس میمیرم
آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
گفتن یه هفته تا ده روز طول میکشه همش تو فکرشم و نمیتونم از ذهنم بندازمش بیرون از یه طرف نگران ...
شما که میگی سابقه نداری و فرم سینه هم نخورده به احتمال زیاد چیزی نیست خودت رو اذیت نکن گلم
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه
اسی بمن بگو فرم سینت عوض شده؟وقتی دست میزنی ب توده جابه جامیشه وحرکت میکنه؟اگه حرکت میکنه خوش خیمه
هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه
چرا نذارم؟خب بدون نمونه برداری ک ب جواب قطعی نمیرسن پس باید چیکارمیکردم گلم؟
میگفتی موقع عمل بردارن فقط .نمونه برداری اگ بدخیم باشه.دورازجونت چون باعث میشه اون توده رویه بخششوبردارن ک آزمایش کن توخونت پخش میشه ولی اگه سر عمل برداری اون توده روکامل برمیدارن وبه جایی پخش نمیشه خوشگلم