2821
2789
عنوان

عاشقی

100 بازدید | 10 پست

اگر عاشق ی آدم «بنظر بقیه »زشت بشید ک خانوادت و اطرافیانتون مسخرش میکنن چکار میکنین؟؟؟ هرجور شده راضی میکنید خانواده رو یا بخاطر اینکه تحقیر نشه جدا میشید؟؟؟ شده همچین اتفاقی بیفته براتون🥺

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دلم نمیخواد تحقیر شه

اگه بتونم تو یه محیطی باشم که زیاد با آدمایی که ممکنه بهش بی احترامی کنن برخورد نداشته باشه باهاش میمونم و به هرکیم بخواد بهش بد بگه اجازه نمیدم

ولی اگه دائما با اون آدما بخواد برخورد داشته باشه و اذیت شه ترجیح میدم ازش جدا شم

واسه خوب کردن حال آدما حتما لازم نیست دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه.
مهم خودمم

عشق من اهل جنوبه 

بخاطر همین هم خودش هم خانوادش سبزه تیره ان( ب کسی بر نخوره مشکلمو دارم میگم) 

بعضی از فامیل هاشون سیاه پوستن مثل آفریقایی ها 

بخاطر همین خانوادم نمیزارن چون ما همه سفید دوستیم💔💔 چکار کنم

عشق من اهل جنوبه  بخاطر همین هم خودش هم خانوادش سبزه تیره ان( ب کسی بر نخوره مشکلمو دارم میگم) ...

بگو سلیقه من اینه این به دلم نشسته

هرکی هم خندید توام بخند بگو اره دیگه عاشق فلفل سیاه شدم...به شوخی بگیر تموم شه بره، کم کم راه میان بقیه

دلم نمیخواد تحقیر شه اگه بتونم تو یه محیطی باشم که زیاد با آدمایی که ممکنه بهش بی احترامی کنن برخور ...

هم دیوونه وار عاشقشم هم بقیه مسخرش میکنن حتی الکی گفتم دلیل مخالفت خانوادم چیز دیگه ایه اصلا دلم نخواست بگم بخاطر ظاهر میگن نه 

صد در صد رفت و آمد باید داشته باشیم با خانوادم 

خانواده ای ک دائم مسخره میکنن دلیل نفس کشیدن منو 

دست خودم نیست عاشق این پسر شدم😭💔

بگو سلیقه من اینه این به دلم نشسته هرکی هم خندید توام بخند بگو اره دیگه عاشق فلفل سیاه شدم...به شوخ ...

خانوادم میگن اینا اصالت جنوبی ندارن احتمالا یا نژاد هندی دارن یا آفریقایی اونم آدم خجالتی و سر ب زیریه میترسم نتونه از خودش دفاع کنه بمیرمممم

عشق من اهل جنوبه  بخاطر همین هم خودش هم خانوادش سبزه تیره ان( ب کسی بر نخوره مشکلمو دارم میگم) ...

اصل کارخودتی یعنی خودتون شما دوتا حرفای بقیه چرت

بعد ط عاشق مرگ تو جوونیم 🥀🥀🥀💔🖤
2823
2791
2779
2792