2777
2789
عنوان

اسم پسر بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 30 پست

پندار 

پرهام 

نیکان 

مهرسام 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محمد❤ پارسین

محمد مگ عربی نیست؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
چرا ولی من عاشق این اسمم🥰

من گفتم ایرانی و فارس باشه تاکید کردم عربی نباشه. 

مرسی عزیزم. 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
من گفتم ایرانی و فارس باشه تاکید کردم عربی نباشه.  مرسی عزیزم.

مجدد رفتم و اولین پیامت رو خوندم بار اول زیاد دقت نکردم

🥰❤

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
ایرانیه تو شاهنامه اومده به معنی شجاع

کارن Karen در زبان انگلیسی نام دخترانه است و این اسم در دهه های ۵۰ و ۶۰ در امریکا جزو ۱۰ نام مرسوم دخترانه بوده است و معنی پاک و خالص می دهد. اسم کارن در زبان ارمنی همانند زبان فارسی یک اسم پسرانه است که طبق نظریه ای از اسم شاهزاده ایرانی با همین نام گرفته شده است. اسم كارن Karen یا Caren یک اسم بین المللی است که در خیلی از کشور ها مثل انگلستان، امریکا، استرالیا، دانمارک و … برای نامگذاری فرزندان استفاده می شود.

کارن Karen در زبان انگلیسی نام دخترانه است و این اسم در دهه های ۵۰ و ۶۰ در امریکا جزو ۱۰ نام مرسوم ...

از نام‌های دلنشین و اصیل پسرانه با ریشه فارسی است که به معنای: شجاع، دلیر و جنگجو ذکر شده است، همچنین فرزند کاوه آهنگر و همچنین  شاهزاده اشکانی نیز بوده است که نشان از اصالت این  زیبا دارد.

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
کارن Karen در زبان انگلیسی نام دخترانه است و این اسم در دهه های ۵۰ و ۶۰ در امریکا جزو ۱۰ نام مرسوم ...

میگن اسم پسر کاوه آهنگر بوده

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️