2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سرش رو تعویض کن سوراخش رو با سوزن اندازه ای که میخوای در بیار

تعویض کنم خودش سوراخ نداره ؟؟؟ بعضی اوقات یه سره آرش میاد بعضی اوقات یه قطره چجوری کار باهاش بلد نیستم 

اگه اصلش رو بگیرین عالیه عالی دختر من ۴ سالشه هنوز تو شیشه شیرش باید اب بخوره مثل عروسک همه جا همرا ...

چجوری بفهمم اصله یا نه وقتی ی بار بالا میگیریم ازش ی سره شیر میاد دوباره میگیرم یه قطره ولی تند تند 

تعویض کنم خودش سوراخ نداره ؟؟؟ بعضی اوقات یه سره آرش میاد بعضی اوقات یه قطره چجوری کار باهاش بلد نیس ...

مگه سر پوش زاپاس نداشت تو پکش ؟

برای ما یه سرپوش زاپاس بدون سوراخ داشت که خودمون باید سوراخ روش رو تنطیم میکردیم 

Second Baby is loading 👶🏻
چجوری بفهمم اصله یا نه وقتی ی بار بالا میگیریم ازش ی سره شیر میاد دوباره میگیرم یه قطره ولی تند تند& ...

اصلش گرون تره

و کد اصالت کالا داره

کد رو تو سایت اونت سرچ کنین ببینین ثبت شده یا نه 

چند قطره است؟

باید برای اوایل تولد ۱قطره باشه.

من داشتم خیلی خوب بود

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
چند قطره است؟ باید برای اوایل تولد ۱قطره باشه. من داشتم خیلی خوب بود

یک قطره هست ولی وقتی پایین هست بالا میگیرم شیشه رو اول ی سره میاد بعد دوباره یک قطره میاد ولی تند تند 

اصلا جعبه نداشت 

الان یه تک و یه سرپوش زاپاش ده دلار هست حدودا که به پول ایران میشه ۵۰۰ تومن بدون مالیات و اینا 

اگه همین رنج خریدین احتمالا اصله

چون اونت خیلی فیک داره

و اینکه دور پلاستیکش ببین چیزی نوشته