2821
2789
عنوان

تعیین رشته🧑‍🦯

97 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من کلاس نهمم امسال باید تعیین رشته کنم ب چیز زیادی علاقه ندارم راستش نمیخام برم نظری میگم برم فنی یا هنر اما میگن خرجش زیاده الان نمیدونم چیکار کنم علاقه خاصیم ندارم اما ریاضیم خیلی خوبه هنرمم خوبه

میخواستم برم معماری داخلی اما چون گفتن خرجش زیاده منصرف شدم حالا نمیدونم چیکار کنم شما رشته های فنی ک رفتین و خوب بوده رو میشه بهم معرفی کنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منظور از خرج زیاد اونقدری نیست که نشه از پسش براومد  به هر حال شما برین رشته های نظری ام قراره ...

پرسیدم گفتن خیل زیاد میشه خرجش تو دبیرستا حداقل 7و 8 تومن دانشگاهم باید بری ازاد

گلم مدرسه کمک میکنه برو رشته ای که دوسداری تو مدرسع به بچهای طراحی دوخت پارچه میدان ۳ماه تابستون اگه ...

مدرسه آزمون دادم جوابش نیومده اما تست هوش و چیزای دیگه دادم همشون گفتن ریاضی 

خوب نیس اما یاد گیریم توی ریاضی خیل خوبه

ببین برو حسابداری یا کامپیوتر 

این دو رشته اینده خوبی داره

اینارو گفتم صرفا بخاطر اطلاعات کمی ک دادی

حفظیاتت خوب نیس اما ریاضیت خوبه علاقه ای به رشته نظری و رشته های پر خرج هم نداری

2824
2823
2791
2779
2792