2821
2789
عنوان

دلم گرفته

57 بازدید | 5 پست

بچه ها‌ شما وقتی از یه چیزی میترسین ری اکشنتون‌ چیه؟جیغ و فراره؟

من‌ وقتی از یچی میترسم  و حالا داد میزنم  بابام‌ با لحن دعوایی میاد فقط میگه  ساکت  شو صدات‌ بیرونه بدون اینکه بگه چیشده ترسیدی وقتی بچه ها فامیل بیان دادوبیداد‌ کنن‌ هیچی‌ نمیگه ولی‌ قبول دارم  بعدش با لحن تندی باهاش صحبت میکنم  و عصبی میشم‌ ولی یکسره فقط غر میزنه

برای شماهم‌ پیش اومده؟

میدونی چرا بهت میگه..بنده خدا فکر اینجاست  که بیرون کسی نمیدونه جیغ شما واسه سوسک هست یا دعوا...

همین میشه ک میگه آرومتر داد بزنی...

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونی چرا بهت میگه..بنده خدا فکر اینجاست  که بیرون کسی نمیدونه جیغ شما واسه سوسک هست یا دعوا.. ...

پس چرا به بقیه چیزی نمیگه‌ میدونی‌ فقط برای خانوادش اینجوریه‌ از همین دلم گرفته‌ بقیه جاها زبون نداره تو خونه خیلی با زبون‌ میزنتم

اگه به همه میگفت‌ میگفتم  اره حتما بدش میاد ولی چرا فقط من

پس چرا به بقیه چیزی نمیگه‌ میدونی‌ فقط برای خانوادش اینجوریه‌ از همین دلم گرفته‌ بقیه جاها زبون ندار ...

ببین حق داری شما درست میگی ...

حس میکنم پیش خودش میگه در قبال دیگران مسئولیت نداره یا اجازه دخالت ب خودش نمیده..

هر چی باشه پدر و دلسوز شما هست تا دیگران...

خیلیا مثل بابات هستن تو تنها نیستی

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com