2777
2789
عنوان

کنکوری های ۹۶

150 بازدید | 24 پست
سلام دوستان من یسوالی داشتم لطفا هرکی اطلاعاتش درسته ج بده من دیپلم فنی هستم و درحال حاضر مشغول گذراندن دوره پیش دانشگاهی هستم و فقط دو تا واحد درسیم مونده من میخوام تو کنکور تجربی ثبت نام کنم الان حق ثبت نام بکلی ندارم یا گزینه ی اخذ پیش تا ۳۱شهریور رو بزنم ؟؟؟؟ لطفا کمکم کنین سردرگمم شدید😭

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم.تو که رشتت فنی که نمیتونی رشته های تجربی بزنی. اگه اینطور میشد همه میرفتن رشته های دیگه بعد اخرش میومدن تجربی میردن تو اکه بخوای رشته تجربی بزنی باید درسای مخصوص بهشو پاس کنی بعد. والا الان نمیتونی
دیپلم فنی هستم و الان دارم پیش تجربی میخونم عزیزان

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

بااینکه فنی ام ولی کتابای کلی تجربی رو دارم و واس کنکور الان میخونم رشته ی پرستاری دانشگاه ازاد میخوام ک گفتن باید پیش بیاری ولی پیش من شهریور ۹۶تموم میشه بظرتون چیکارکنم الان 😭

اینکه تونستی پیش رو تجربی بخونی احتمال اینکه بتونی کنکورتم بدی هست یا دفترچه رو قشنگ بخون یا اینکه سرچ بکن توی گوگل ماشالا مشاور کنکور زیاد هست یا بهشون زنگ بزن یا اس ام اس بده اونا میدونن بهت میگن
تو دفترچه گفتن فنیا ک پیش ندارن حق ثبت نام ندارن بعد پایینترش گفته اگه تا ۳۱شهریور ۹۶پیشو اخذ میکنین حق شرکت دارین گیج شدم خو

باشه ممنون گلم 💜