2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعبیر خواب بلدی؟ اینه توی خواب چیه همینطور شلوار نو پوشیدن

آینه را چه شکلی دیدی وتو آینه چی دیدی

شلوار هم مایه آبرو واحترامه قراره احترامت بالا تر بره اگر مجردی ازدواج میکنی اگر متاهلی هم بچه دار میشی

آینه را چه شکلی دیدی وتو آینه چی دیدی شلوار هم مایه آبرو واحترامه قراره احترامت بالا تر بره اگر مجر ...

چندین بار خودمو توی اینه دیدم که داشتم ارایش میکردم. چند وقت پیشم دیدم مادرم خونه رو بازسازی کرده روی دیوار اینه های تزیینی خوشکل زده بالای دیوار زده بود چیزی توش ندیدم. 

شلوارم دیدم پسر داییم (متاهله)برام اورد گفت بیا برات شلوار اوردم گشاد بود خونکی ولی خوشگل بود. دوتا مارک توی شلوار خورده بود نمیدونشتم کدوم سمتشو باید بپوشم چون دو سمت شلوار فرق داشت.خلاصه پوشیدم اولش فکر کردم گشاده بمن نمیاد اما پوشیدم خیلی خوشم اومد.شلوار خونگی بود از اینا که تا زیر زانو بود بالای مچ. من خودم مجردم

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹