2777
2789

زیاده روی 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرم دکترام مقصرن چون نمیدونن چجوری تزرق کن

نه خودشون میگن ک دکتر انجام میده 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
نه بابامنم تزریق کردم دکتربه زورمیخواست به زاویه فکم ۵سیسی بزنه نزاشتم

عه 

پس هردو 

خارجیا طبیعی هستند اکثرا...

بیشترین و بهترین دکترا مال خودمون هست...

اونا دارن دکتر زیبایی ولی بیشترین سن مراجعه کننده اونا بالای سی سال شایدم  بیشتر باشن...

خیلی بیشتر ...

نحوه زندگی و آب وهوا +تغذیه سالمتری دارن..

معنی غم وغصه هم نمیدونن چیه 

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
تقصیر خود طرفه من بینیمو عمل کردم هیچ کس نمیدونه عملیه انقده طبیعی عمل کردم ب دکتره گفتم اصلا نوک بی ...

منم عمل کردم طبیعیه ولی زیادی طبیعی 🤣🤣🤣 جلوش به این گندگیه

2790
2778
2791
2779
2792