2777
2789
عنوان

بارداری

165 بازدید | 16 پست

سلام دوستان کسی هست تو هفته های اول بارداری باشه؟ من هفته چهارمم چند روزه همش دلدرد و کمردرد ملایم شبیه پریودی دارم ، بارداری دوممه رو بارداری اولم اصلا اینجوری نبودم یا خیلی کمتر بود 

کسی تجربه داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنین چون نگران شدم 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
7
1
100%
7
0
0%
عزیزم طبیعیه نگران نباش

خوب چرا بار اول اینطور نبودم😢 با اینکه اون موقع سرکار میرفتم 

البته خیلی زود باردار شدم پسرم هفت ماهشه ممکنه به این علت باشه😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چرا بار اول اینطور نبودم😢 با اینکه اون موقع سرکار میرفتم  البته خیلی زود باردار شدم پسرم ...

نه اصلا ربطی نداره سر هر بارداری علایم ها فرق میکنه منم بارداری دومم هست دل و کمرم خیلی درد میکرد الان بهتر شدم

خوب چرا بار اول اینطور نبودم😢 با اینکه اون موقع سرکار میرفتم  البته خیلی زود باردار شدم پسرم ...

خودت خواستی بچه ی دوم بیاری ؟

منم پسرم دو سال ۸ماهشه باردارم احساس میکنم راه سختی پیش رومه

نه اصلا ربطی نداره سر هر بارداری علایم ها فرق میکنه منم بارداری دومم هست دل و کمرم خیلی درد میکرد ال ...

عهه 

وای خداروشکر ممنون عزیزم از پاسخگوییت چون همش نگران بودم و سرچ میکردم فردا نوبت دکتر دارم ولی خوب یکی دورزی ک فهمیدم باردارم همش تو فکر بودم 

شما هفته چندمی ؟ بچه اولت چند وقتشه؟ 

من هم پسرم دو سالشه و دخترم شش سالشه و ناخواسته سومی. خدا کمکمون کنه

بسلامتی عزیزم 

شما هفته چندمی ؟سخته چندتا بچه ؟ من همش تو فکرم ک نکنه پسرم اذیت بشه چون خیلی به شیر خودم وابسته اس اما غذا میخوره تا کی میتونم بهش شیر بدم ؟

من ۱۰هفته ام بچه اولم ۲ سال ۸ ماهشه شما خودتون خواستین دومی رو بیارین

والا از خواستن میخواستیم ولی فکر نمیکردم اینقدر سریع بشه تو یکسالگی پسرم مد نظرم بود 

الان دلدرد و کمردرد شما کم شده؟ 

هفته هشت. من دخترم تا سه سالگی شیر خشک خورد. 

آخه پسر من از اول شیر خشک دوست نداشت چند باری بهش دادم ولی دیدم به زور میخوره اذیتش نکردم بهش ندادم دیگه