2789
اگه عشقت ارزش اینکه براش بجنگی داشته باشه اره  اگه وسط راه ولت کنه مفت نمیارزه

همو میخواییم اما شرایطش خوب نیست خانواده هامون فرق میکنن ولی مگ این دل میفمه

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو مشکلاتتون و دلیل مخالفت خانواده ات چیه تا راهنماییت کنیم. با کلی گویی که نمیشه.

راهمون ازهم دوره ۱۷ ساعت 

از لحاظ ظاهری و ... باهم متفاوتیم 

شغل ندارع 

۴ سال کوچیکتره ازم 

بابام اعتیاد داره و نمیشه دو کلام حرف زد ک راضی شه

دو راهی سختیه  نمیدونم اینکه مجبورشون کنم راضی شن راهش هست یا نه

نه مجبورشون نکن بعدا پشیمون میشی هیچ کس ارزش اینو نداره که تو روی خانواده ت وایستی نمونه اش زیاده صددرصد خودتم شاید دیده باشی کسایی رو که خانواده هاشونو اجبار کردن و ازدواج کردن بعدشم به یک سال نکشیده جدا شدن اونوقت خدای نکرده دیگه پیشه خانوادتم احترامی نداری من زیاد دیدم

بندازش بیرون از دلت سرتو گرم کن دو سه ماه دیگه کاملا فراموش میکنی وقتی خانواده راضی نباشه حتما یه چی ...

اره دلایلشون کاملا منطقیه 

اما دوسش دارم 

۴ ساله باهاشم وضع مالیش بده ولی مهربونه هوامو داره 

فقط دستش خالیه 😭

اره دلایلشون کاملا منطقیه  اما دوسش دارم  ۴ ساله باهاشم وضع مالیش بده ولی مهربونه هوامو ...

باور کن بعدها مهربونیشم عوض میشه من دوستمو دیدم همینجور بود ولش کن یه خورده سخته ولی به جاش اینده ت درست رقم میخوره

باور کن بعدها مهربونیشم عوض میشه من دوستمو دیدم همینجور بود ولش کن یه خورده سخته ولی به جاش اینده ت ...

نمیدونم دیگ باید چکار کنم بخدا هرروز دارم آب میشم هم می‌دونم شرایطمون باهم جور نیست هم دیوونشم دعاکن برام

چهار سال واقعاً زیاده. شغل نداره تخصصی داره که بتونه شغل خوب پیدا کنه؟

شغل دائم ک نه ولی می‌تونه موقت پیدا کنه 

ولی پدرم گیر داده میگه عشقت خیلی زشته😓😓 چون اهل جنوبه سیاه سوخته شده برا همین میگن به ما نمیخوره خانوادش هم خیلی سبزه بودن 💔

شغل دائم ک نه ولی می‌تونه موقت پیدا کنه  ولی پدرم گیر داده میگه عشقت خیلی زشته😓😓 چون اهل جنو ...

چهره که کم اهمیت ترین قسمت ماجراس. اگه خودت مشکل نداری اون ذره ای اهمیت نداره. ولی اختلاف سنتون یه کم زیاده و درآمد ناکافی میتونه زندگی مشترک رو با مشکلات جدی رو به رو کنه  ولی واقعاً اگه درک متقابل بالا و زبون مشترک دارید با هم و از وجود هم لذت میبرید شاید خیلی از مشکلات براتون بی معنی باشه