2777
2789
عنوان

مهریه دوستم

590 بازدید | 56 پست

سلام دوستان مشکل دوستم رو مطرح میکنم ممنون میشم بگید چیکار کنم براش ، دوستم اقا پسری هستن که مثل برادرم هست از دو سالگی با هم بزرگ شدیم و خانواده هامون با هم صمیمی هستن ، ایشون با دختری اشنا شد و علاقمند شد بهش ، دختر هم دختر بدی به نظر نمیاد ، برای خواستگاری که رفتن و حلقه نشون بردن براش البته خانواده ایشون چون شغل پدرش حساس هست و دختر هم از جانب ظاهر باهاشون یکی نیست خوب خیلیی راقب نیستن ولی به انتخاب پسرشون احترام گذاشتن ، ولی سر مهریه دختر گفته ۲۰۰ تا سکه کمتر نه ، حالا پسر قبول کرده ولی مادر و پدر اصلاا راضی نیستن ، مادرش به من زنگ زد و گفت اگر میشه باهاش حرف بزن و راضیش کن زیر بار نره ... الان سوالم اینه من خودم مهرم بالاتر بوده چندین سال پیش اون وقت ها برای عروسی حتی تولد طلا کادو میدادیم اما الان خودمم میبینم که اکثر مهریه ها زیر ۱۰۰ تا سکه هست با این توضیحات من زنگ بزنم بهش چی بگم ؟؟ ایا اصلا بگم یا نه ؟؟ 

بگو مهریه زن دینی هست که گردن مرده وتا زمانی که پرداخت نکنه حتی بعد از مرگ به گردنشه...پس خودشو مدیون نکنه اندازه ای مهریه بده که بتونه پرداخت کنه

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بنظر منم بین خودشون حل بشه بهتره ،

خداییییی نکرده مرد چیزیش بشه اول از اموالی ک میمونه ارث زن رو جدا میکنن باقیش رو بین زن بچه پدر و مادر مرد تقسیم میکنن ، وقتی مهر کمه بچه هم نداشته باشی بیشتر اموال میره برای خانوادش و زن میمونه و یه سرمایه کم 🧘

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مادرش بنده خدا چی بگم ؟ به نظرتون جلو مادره بد نمیشه خواهش کرد ازم ؟ اخه خواهر نداره  

عزیزم اینکارهیچ ربطی ب شمانداره بسپارب پدرومادرخودش فرداخیال میکنن خودت چشت دنبال پسرشونه یاخدایی نکرده بخای دل بشکنی ودخالت کنی واسه زندگی یه زن دیگه آهش دامنتومیگیره

Dunyada olumden baskasi yalan
ممنونم ، به نظرتون اصلا بگم بهش ؟ 

نه به هیچ وجه

ضمنا دیگه ارتباطتم قطع کن باپسره

شما خودت زنی

میدونی ما خانوما طاقت اینکه شوهرمون حتی فکر کنه به یکی دیگه براموت سنگینه چ برسه صحبت کنه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....