2777
2789
عنوان

درد و دل

192 بازدید | 18 پست

امشب تولد برادر زاده شوهرم بود ۴ ساعت رقته بود دنبال کادو وکیک براش.

اون وقت یه ساعت نوزاد ۳ماهمو نگه نداشت من یه چرت بزنم

هنوز بچم نخوابیده و من باهاش بیدارم

همشم یا بالا میاره یا شیر میخواد یا گریه میکنه

دیگه یه ذره هم برام ارزش نداره و وواقعا اونو شوهرم نمیدونم

چقدر بی مسئولیت بچت که خوابید شما هم بخواب خیلی سخته حق داری 

نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭                             ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘                                       نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭                        من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️
چقدر بی مسئولیت بچت که خوابید شما هم بخواب خیلی سخته حق داری 

حرف حق از یه پرسپولیسی باید شنید❤

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی چیز میگم انجام بده من دو تا بچه دارم شیر ب شیر هستن سر پسر اولم تا یک سالگی همه چیش گردنم بود ی بار شوهرم متوجه نشد ک کی خابید کی بیدار شد.سر دومی گفتم یکی رو تو بخابون یکی رو من سعی کردم مسئولیت بدم البته ایشون همش از زیرش در میرفت.میخام بهت بگم ناراحت نشو تو دلت نگه ندارم حرفتو بزن بچه رو بده دستش استراحت کن.بزار ارزشت حفظ بشه.من ب قدری همه کارو خودم کردم و خودم حرص خوردم ب همسرم میگم بچه ها رو ببر سر کوچه میگه تو نباشی نمیبرم.از پسش برنمیاد.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

🥺🥺 اشکال نداره ، بهش بگو خودت بچه رو نگه دار من استراحت کنم فردا هم جمعه هست بگو کلا بچه رو نگه ...

تا ظهر که میخوابه بعد هم برا اینکه کمک نکنه میره چند ساعت سر کار

حرف حق از یه پرسپولیسی باید شنید❤

فدات جیگررررر❤️❤️❤️

نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭                             ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘                                       نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭                        من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️
ببخشید ی سوال،زیاد بالا میاره؟ پسر من رفلکس داره، از عصری هرچی میخوره بالا میاره،هیچی تو معدش نمیمون ...

نه چون برا کولیک هم دکتر دارو داده بود و بالا میورد اونو دکتر گفت حساسیت دارویی داره برا رفلاکسم دارو نداد