2777
2789

قطره دایمتیکون البته با تجویز متخصص بهش بده عزیزم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
قطره دایمتیکون البته با تجویز متخصص بهش بده عزیزم

ی سری دارو می‌خورد برا رفلکسش،ولی متخصص گوارش اطفال گفت دارو نده بهش فعلا. 

از عصری شدید شده. الان نمیدونم چیکار کنم، تا شنبه ک دکترا باشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گشنه ش نیس برای اینکه گلوش اروم بشه میخوره

بعد که مک زدن تموم شد چون حجم معده پره میریزه بیرون

بالا اورد اینبار سر شونه بگیر اگه پستونک میگیره بهش بده راه ببر شعر بخون برقص

هر چی بیشتر بدی بخوره بیشتر بالا میاره

رفلاکسی ها باید با فاصله خوردنشون رو کم کنی در عوض حجم خوردن هم کم ولش نکنی خودش سینه ول کنه در بیاری از دهنش

ی سری دارو می‌خورد برا رفلکسش،ولی متخصص گوارش اطفال گفت دارو نده بهش فعلا.  از عصری شدید شده. ...

آخه دختر منم داشت خیلی گریه میکرد دکتر متخصص بهش دارو داد اینجوری که خیلی اذیت میشه طفلک 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
گشنه ش نیس برای اینکه گلوش اروم بشه میخوره بعد که مک زدن تموم شد چون حجم معده پره میریزه بیرون بال ...

بعد از شیر خوردن کلا سر شونم نگه میدارم، حتی اگه عاروغ هم بزنه، باز ده دقیقه نگه میدارم. 

الان کلی‌ بالا اورد،باز داره دستاشو میخوره و غر میزنه، شیر میخاد😭نمیدونم چیکار کنم

گشنه ش نیس برای اینکه گلوش اروم بشه میخوره بعد که مک زدن تموم شد چون حجم معده پره میریزه بیرون بال ...

بله ایشونم درست میگه 

متاسفانه شیر خشکیه، سینه رو نگرفت هرکار کردم

حجم شیر هر دفعه رو نصف کن فواصل رو کم کن

الانم شیر نده لطفا

بچه فقط گلوش اذیته که داره انگشت میخوره

فکر کن خودت تازه رفتی بالا اوردی پشتش میشینی پلو میخوری؟