2777
2789

شوهرمن کبدش چربه فقط مراعات غذایی داره .چیزای چرب ونوشابه وفست فودکم میخوره 

صبح ناشتاخوردن کاسنی هم خوبه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمن کبدش چربه فقط مراعات غذایی داره .چیزای چرب ونوشابه وفست فودکم میخوره  صبح ناشتاخوردن کا ...

از کجا فهمید من خیلی میترسم زیاد میخابم قبلنا شیرینی سرخ کردنی زیاد می‌خوردم ولی جدیدا ورزش میکنم آب زیاد میخورم رژیم غذایی دارم با طب سنتی میشه درمان کرد

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

تاثیرداروی شیمیایی خیلی از گیاهی بیشتره، دکتر برو حتما ، ورزش وپیاده روی، ناشتا خاکشیر، کپسول زردچوبه، سرکه انگبین، دمنوش زرین گیاه، خارمریم، شیرینی وچربی حداقل

تاثیرداروی شیمیایی خیلی از گیاهی بیشتره، دکتر برو حتما ، ورزش وپیاده روی، ناشتا خاکشیر، کپسول زردچوب ...

وای نگو ترسیدم😑با آزمایش خون میشه فهمید

از کجا فهمید من خیلی میترسم زیاد میخابم قبلنا شیرینی سرخ کردنی زیاد می‌خوردم ولی جدیدا ورزش میکنم آب ...

آره میشه .آزمایش کامل دادمعلوم شدکبدش چربه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
باید سونو بدی، همینجوری الکی میترسی ک داشته باشی یا قبلا سونو دادی؟

نه سونو ندادم ولی وزنم بالاست و همش خوابم میاد صورتم جوش میزنه تنبلی تخمدان هم دارم زیر چشمام گوده

2790
2778
2791
2779
2792