baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4987 عنوان رنگ مو😐🫤 63 بازدید | 4 پست چرا همه بهم میگن موهات رنگ نکن ولی خودشون رنگ میزارن لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی 1402/02/08 | 02:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22206 گوش نده بابا برو لایت کن کیفشو ببر یه ادم خوب و ماهر پیدا کن یه جوری جیگرت میکنه با بهترین مواد 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4987 گوش نده بابا برو لایت کن کیفشو ببر یه ادم خوب و ماهر پیدا کن یه جوری جیگرت میکنه با بهترین مو ... جدی نمیدونم برا جنس موهام میگن ک خراب نشه یا نهاخر خودشون هرسال سه چهار بار رنگ عوض میکنن لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22206 جدی نمیدونم برا جنس موهام میگن ک خراب نشه یا نه اخر خودشون هرسال سه چهار بار رنگ عوض میکنن رنگ که بزنی موهات کلا یکم جنسش بهم میریزه و اذیت میکنه و باید بهش برسی مثلا ماسک مو بزنی یا روغن ارگان و اینا ولی خدایی می ارزه موها خوشگل میشن 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵