2777
2789
عنوان

دردودل غم زده

94 بازدید | 10 پست

هعی از روزی ک چشممو تو خونه پدری ام بازکردم دعوای مادر پدرم کتک کاری  دیدم 

مامانم داروی اعصاب میخورد  یا خواب بود یا اگه بیدار میشد با هممون دعوا میکرد 

یادمه ی سری باشلنگ مامانم ما رو انداخت تو حموم بعد ما بچه ها درو بستیم 

واستمبلی رو گذاشتیم رو سرمون ک ضربه های شلنگ ب ما نخوره 

ی بابای آروم اما آب زیرکاه وبشدت تمام خسیس داشتیم ی مادر ک تمام حرفاش تیکه وطعنه وسرزنشه 

هروقت میخواستم حرف دلمو بگم ب هرکس حاضر بودم بگم جز ب مادرم  چون ب تمام جد وابادش اون حرف رو تعریف میکرد 

خلاصه  ما ک بزرگتر شدیم دیگه بابام مامانمو نمیزد سر عقل اومده بود ولی مامانم پدرمارو درآورده بود انقدر غر غر ب بابام میکرد ک تو فلان روز چلان کردی و‌..

بابام حتی گریه میکرد

بعد یادمه ی سری مامان بابام دعوا کردن من وابجیم صدای قران رو زیاد کردیم بلکه آروم بشن خیلی حرص میخورم 

خلاصه مادرم خون  هممون رو توشیشه کرده بود دم ازدواج من شد  بزور مطلق کاری کرد باهمسرم ازدواج کنم خداروشکر همسرم خوبه ولی اونی نبود ک من میخواستم 

بعد ازدواج تودوره عقد ونامزدی انقدر باهام دعوا میکرد ازاینورم کنکور داشتم  منم ب همسرم گفتم زود باش عروسی بگیر وعروسی گرفتیم با قرض سنگین خونه نداشتیم تو ی اتاق میشستیم ک مستجر رایگان بودیم 

بابام ۲تا خونه داشت 

ی روز مامان بزرگم ب مامان بابام گفت ی دونه خونتو ک مستجر نشسته بده دخترت بشینه منم  خبر نداشتم 

بعد مامانم اومده باهام دعوا راه انداخته ک ننه  این حرف رو گفته هروقت داییت خونه ب دامادش داد منم میدم منم ازهیچی خبر نداشتم 

اینم بگم بهم سرلج ک عروسی گرفتیم هیچ جهازی نداد هیج شوهرم گفت بدرک خودم فلج نیستم میگیرم 

بعد خانواده شوهرمم کمک خاصی بهمون نکردن هی میومد ازاونا بد میکفت منم ک ساده زدم باهمشون دعوا کردم 

ب دوتا خواهرم ک یکی از من بزرگتر ویکی از من کوچیکتر کلی طلا وجهاز داد من هیچ 

الان خواهرام تهران نیستن 

تمام مشکلات زندگیشو درداشو میاره مندازه ب جون من 

منم کلی حرص میخورم 

داداشم بازداشتگاهه تاپیکشو دیروز زدم 

بعد مامانم زنگ زده میگه دیروز تومیخندیدی خدا بچتو فلان کنه  

امروز ویس دادم طلا وجهاز رو ب اونا دادی غم هاتو ب من میگی به من چه ب من نگو 

شمارشم مسدود کردم 

وقتی میرم خونش فقط حرصم میده حتما حتما یا بابام دعوا داره یا بایکی دیگه  توخونه 

چ کارکنم از دست همچین خانواده ای 

دیگه الحمدلله خانواده کوچیک خودتو داری به زندگی و شوهرت برس بعدم ان شالله به بچه هات  احترام اونارو هم نگه دار اگر کاری از دستت بر میاد بکن اگرمادرت نیاز به دارو یا مشاوره و..‌ داره ببرش هم خودشو اذین میکنه هم شما رو اینحوری ولی در کل نذار مشکلات اونا وارد خونه و زندگیت بشه حالا که الحمدلله شوهرت خوبه سعی کن زندگی شخصیت روزبروز بهتر بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه شرایط سختی داری، اما جای شکرش باقیه که شوهرت خوب و سربراهه. بنظرم دیگه مجبوری ارتباطت رو کم کنی، ...

خیلی حرص میخورم خیلی 

با اینکه خونمو بردم جای دور ک ۲ساعت ازمحلشون راهه هی زنگ میزنن ک بیا فلان کن بیا چلان کن 

خیلی حرص میخورم خیلی  با اینکه خونمو بردم جای دور ک ۲ساعت ازمحلشون راهه هی زنگ میزنن ک بیا فلا ...

بنظرم فقط با احترام به حرف هاشون گوش بده حتی اگه خواستی کاری که میگن رو انجام ندی

خیلی حرص میخورم خیلی  با اینکه خونمو بردم جای دور ک ۲ساعت ازمحلشون راهه هی زنگ میزنن ک بیا فلا ...

مامانت مشخصه که بیماری اعصاب و روان داره، به چشم یک مادر بیمار بهش نگاه کن یعنی فقط مراعات حالش رو بکن ولی بنظرم مجبور نیستی هروقت گفتن بری خونه شون و کاری رو که گفتن انجام بدی