2777
2789
عنوان

چقدر حالم بده 😔

352 بازدید | 24 پست

وای که چقدر حالم بده از این اوضاع دلم میخواد همین الان بگن عمرم تموم شده واقعا خسته شدم دیگه 😔چرا تو سن ۲۷سالگی اینهمه باید زجر کشیده باشم پیر بشم،همسنو سالای من دغدغشون اینه رنگ شالو ناخنشون ست بشه اونوقت من دغدغم معیشتو بچه باید باشه..

میدونم هیچکس تا تو موقعیتت نباشه درکت نمیکنه واقعا شرایطم داره روحو روانمو نابود میکنه 

خدا باعثو بانیشو لعنت کنه که خوشیو ازمون گرفتن قبلا شاید یه نگرانی داشتیم الان هزارتا چقدر ی جوون دستو پا بزنه تا بتونه زندگی کنه 😔😔😔هرکاری میکنم خوشحال نمیشم قبلا این حس موقع پریودم بود الان دائمی شده صبحو شب دبپرسم همش دلم میخواد گریه کنم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

منم همبنطور

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همین الان برای اولین بار توی عمرم اولین  قرص رو ک مربوط ب افسردگی و اضطراب بود خوردم...

فردا ریپلی کنید میگم خوب شدم یا نه شما هم بخورید

راه دیگه ای پیدا نکردم نه باشگاه نه بیرون نه مسافرت و... حالمو خوب نکرد.‌‌..

همزمان هم مشکل معیشت داری هم بچه میخوای؟

تا زمانی که باردار بودم مشکل مادی نداشتیم بچمو بخاطر مشکل ژنتیک از دست دادم برای بچه دار شدنم کلی هزینه میخواد تا الانشم هرچی داشتم دادم پای پول ازمایشای ژنتیک روز بروز داره هزینه هاش میره بالاتر و من بیشتر افسرده میشمش 😔

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
بخاطر بچه ات ناراحتی؟

بچمو دوسال پیش سقط کردم تو ۲۷‌هفته بخاطر مشکل ژنتیک

الانم هر بارداریم باید ازمایش بدم ببینم سالمه یانه همشونم با دلاره اخه ی کارمند از کجا بیاره اینمهمه هزینه بده

میدونم بچه هزینه داره ولی تاکی اخه صبر کنم 

منم همینجورم تنها نیستی

متاسفم خیلی شرایط بدیه بعضی شبا انقدر عراصه بهم تنگه میگم من امشب میمیرم از بس حالم بده ولی صبح پا میشم باید زندگی کنم 

من همین الان برای اولین بار توی عمرم اولین  قرص رو ک مربوط ب افسردگی و اضطراب بود خوردم... فرد ...

اخی عزیزم انشالله که حالت بهتر بشه 

هیچکس نمیتونه بغیر از خودت به خودت کمک کنه ولی با شرایط الان کار سختیه که بخوای با افسردگی بجنگی 

متاسفم خیلی شرایط بدیه بعضی شبا انقدر عراصه بهم تنگه میگم من امشب میمیرم از بس حالم بده ولی صبح پا م ...

نه متاسفانه نمیمیرمم راحت بشیم ، این حس و حال ها همش از افسردگی میاد ، باید خودمون به فکر خودمون باشیم 

اخی عزیزم انشالله که حالت بهتر بشه  هیچکس نمیتونه بغیر از خودت به خودت کمک کنه ولی با شرایط ال ...

افسردگی من بخاطر آدم های دوروبرمه 

دیگه انگار کنترل زندگیمو ندارم...

تقصیر شوهرمم هست نه آینده ای میبینم نه امیدی دارم نه هدفی...😔😔😔

نه متاسفانه نمیمیرمم راحت بشیم ، این حس و حال ها همش از افسردگی میاد ، باید خودمون به فکر خودمون باش ...

اره 

مگه مشکلات میذارن که به فکر خودمون‌باشیم...انقدر استرسو اضطراب دارم که خیلی فشار رومه