2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 140 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

والا من حامله ام خودم هوس هرچیزی بکنم میرم میخرم البته من شکمو نیستم که هر دقه هوس یه چیزی بکنم

سلامت باشین🤍

وقتی خودت میتونی از پس کارای خودت بر بیای چرا منت اینو اونو بکشی👍🏻

منم نگفتم عجیبه گفتم لوسه کارت

عزیزم لوس نیست

همه ما خانما گاهی به همسرامون میگیم فلان چیز رو برای خونه خرید کنه بیاره..مثل گوجه.پیاز.سیب زمینی.

حالا اگه تواین اقلام مثلا یه خوراکی یا چیزی فقط برای خودتون بخواین وبهانه برای خریدش بیاره آدم ناراحت میشه

سلامت باشین🤍 وقتی خودت میتونی از پس کارای خودت بر بیای چرا منت اینو اونو بکشی👍🏻

منت کسی رونمیکشم..

من خودم شاغلم ..مشکلی هم ندارم.

ولی همسرم من هربار که مثلا میگم بیا بریم یه بستنی هم بخوریم بهانه میاره..

اینقدر خودتون متکی ب مرد نکنید ک اگر چند روز نبود نتوانید کاراتون بکنید.. من اگ‌نباشم شوهرم فلج برع ...

والا من تا بتونم کارام رو به شوهرم میگم برعکسیم خوشم نمیاد من بشم همه کاره چون واقعا روحیه ام خرابه 

والا من تا بتونم کارام رو به شوهرم میگم برعکسیم خوشم نمیاد من بشم همه کاره چون واقعا روحیه ام خرابه& ...

بله دقیقا..من شاغل هم هستم..دوست دارم یه وقتایی خودش یادبگیره..مثلا وقتی هزاربار به طرفت بگی فلان جیز رودوست داری خودش نباید یه بار یادبگیره بدون این که بگی بخره؟؟

والا من تا بتونم کارام رو به شوهرم میگم برعکسیم خوشم نمیاد من بشم همه کاره چون واقعا روحیه ام خرابه& ...

من شوهرم نیست .از صبح تا شب سر کار ..اگ بخوام منتظر اون باشم ک کارام انجام نمیشه ..در کل مشارکتی هستیم اما امور مالی منم ..

خرید سوپری و‌تره بار باهمیم .اگ‌دیگ‌اون نتونه بیاد مجبور بشم چیزی ک‌نیازمه برم بخرم ..فقط بیمه اجار قسط اینا بامنه 

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
آره والا مردها هم از زنهایی که زیاد وابسته ان بیزارن  

خانم عزیز من وابسته نیستم..

خودم دکتر میرم..

خودم کارای بانکیم راانجام میدم..

هروقت چیزی دوست داشته باشم‌رو میخرم.

ولی چه ایرادی داره گاهی به همسرم بگم؟؟

وچراهربار میگم باید درمقابل بهانه بشنومم