2777
2789
عنوان

همسرم

1662 بازدید | 140 پست

شوهرم مرد خوبیه.

فقط هروقت هوس یه چیزی میکنم پشیمون میکنه آدم رو..

مثلامیگم هوس لواشک کردم میری برام بگیری؟ میگه باشه بعد تا دوسه روزهی باید بگم میگه یادم رفت تا می‌خره.. 

خودم میتونم بخرم ولی دوست دارم اون برام بخره..

.

الان من برای سالگرد یکی ازاقوام اومدم شهرستان همسرم مرخصی نداشت نتونست بیاد..آخرشب بهم زنگ زده باهم کلی به خوبی حرف زدیم  آخرش بهش گفتم وای هوس فلان میوه رو کردم اگه فردا تونستی بخر که فردا میام حسابی بخورم..باخنده..

میگه خب توراه داری میای بخر مال اینجا به درد نمیخوره..بهش میگم دوست دارم توبرام بخری حتی اگه به درد نخورن..

بهش گفتم چرا هروقت ازت یه چیزی میخوام بهانه میاری..شوهرم ناراحت شده  که چرا میگی هروقت..من با شوخی گفتم..ولی خیلی ناراحت شده‌.

آخه هربار هوس یه چیزی میکنم  همینکارومیکنه.. 

الان چندروزه پیش هم نبودیم دوست نداشتم قهر باشیم..

ولی اون ناراحت شده..

سر یه چیز کاملا بیخود الان حسابی دلخور شده..

خب راست گفتم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خیلی لوس و مسخرست کارت  خب وقتی خودت میتونی بخری بخر ریگه

عزیزم کارم مسخره نیست.

مثلا توخونه نشستی هوس یه چیزی کردی‌‌..شوهرت هم خونه است..خودتون ماشین روشن میکنید میرید میخرید؟..

یه اس بده بگو همسر عزیزم میدونم که مراقبمی و دوستم داری 

میدونم که موقعی که میگم هوس فلان چیز کردم میخری گاها هم یادت میره  ولی لطفا بیشتر حواست باشه

قاطی کردم...

یه همچین چیزی بنویس تو اس بره دیگه 

نامحسوس قربون صدقه برو😁

Trust in God ,Only
عزیزم کارم مسخره نیست. مثلا توخونه نشستی هوس یه چیزی کردی‌‌..شوهرت هم خونه است..خودتون ماشین روشن م ...

میگی از شهرستان زنگ زدی برات آماده کنه تا برسی بخوری😐

عزیزم.. مگه فقط حامله ها هوس میکنن.. خب اونم هرچیزی دوست داره می‌خره ولی تا من یه خوراکی یا چیزی ب ...

والا من ک حامله ام دم به دقیقه هوس هرچیزی نمیکنم . شماهم هوس میکنی خودت بخر دیگه این لوس بازیا چیه

میگی از شهرستان زنگ زدی برات آماده کنه تا برسی بخوری😐

نمیدونم چرااینقدر حرفم عجیبه؟؟؟

اون زنگ زد آخرش گفتم فلان چیز رو دوست دارم..برام بخر تا بیام..چرا عجیبه؟

چون فردا میخواستم برگردم

عزیزم.. مگه فقط حامله ها هوس میکنن.. خب اونم هرچیزی دوست داره می‌خره ولی تا من یه خوراکی یا چیزی ب ...

کاملا درکت میکنم منم زیاد هوس میکنم 😁ولی خب سعی می کنم نگم به شوهرم 😊چون واقعا خجالت میکشم