2777
2789

باغریبه 

با فامیل درجه یک چندشه انگار داداشته

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
چند سالته؟چون توی اجتماع نرفتی.ادم از سن کم باید با مردم معاشرت کنه پاستوریزه بودن خوب نیست.

۲۰ . اوایل میگفتم غریبه . الان دوست دارم بین فامیلای خودم باشم اما غیر ممکنه چون اصلا پسری نداریم تو فامیل نزدیک

دختر پرسپولیسی ❤️🚩میشه یه صلوات مهمونم کنی ؟ ممنونتم مهربون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب تولدمه بیاین تایپیک اخرم گناه دارم😰😔

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

با فامیل نزدیک ازدواج کردن اشتباه محضه. اول از همه از نظر ژنتیکی خیلی بده. در جوامع و دین های دیگه اصلا مثل ازدواج خواهر و برادر حرمت داره. همون طور که ما به جامعه ای که توش خواهر و برادر ازدواج می کنند بد نگاه می کنیم اونا همین نگاهو به جامعه ما دارند... 

بعد مشکلات فامیل منعکس می شه به رابطه ی زن و شوهر

مشکلات زن و شوهر می کشه به فامیل

همه به خودشون اجازه اظهار نظر می دن. 

آدم برای شناخت یک غریبه وقت بگذاره و با چشم باز ازدواج کنه خیلی بهتره. 

غریبه

۱.به خاطر مشکلات ژنتیکی

۲.با فامیل باید از خیلی چیزا گذشت کرد و هر مشکلی باعث از هم پاشیدن کل خاندان میشه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

فاميل در هرصورت خوب نيست و هرچه همسر غريبه تر باشه خيلي بهتره آخه آدم با فاميل هميشه ارتباط داره و اگر توي زندگي به مشكل بخورن بخاطر فاميلها رودرواسي دارن و نميتونن درست تصميم بگيرن

درضمن اگر كار به طلاق بكشه بازهم توي فاميل چشمشون به هم ميخوره و خيلي حس بديه اما اگر غريبه باشه مشكلات كمتره

صدرصد غریبه گوه تو ازدواج فامیلی منی دارم ۱۲ساله میسوزم میسازم

چ نسبتی داشتین عزیزم ؟ از خودش ناراضی هستی یا خانوادش؟

دختر پرسپولیسی ❤️🚩میشه یه صلوات مهمونم کنی ؟ ممنونتم مهربون