2777
2789

یه ساله دیگه باهاش حرف نزدم آخرین بار بهم گفت که منتظرش باشم برمیگرده گفت فعلا سنمون کمه نمیتونیم باهم ازدواج کنیم گفت منتظرش بمونم بیاد شهر ما...

بهش گفتم دروغ میگی بگو نمیای هم منو راحت کنیم خودتو گفت دروغ نمیگم میام منتظرم باش 

گفت بخاطر خدا منتظرم باش اگه خدارو قبول داری صبر کن😔

منم فعلا منتظرشم...

منم دارم درس میخونم که شاید بخونم برم شهر اونا...

نمیدونم چیکار کنم یه ساله تو دوراهی بدی موندم نمیدونم چیکار کنم 

کلی دعا خوندم‌..از خدا خواستم اگه قسمت هم نیستیم اصلا یه کاری کنه دیگه فراموشش کنم...

اما یک ساله نتونستم همیشه هم میاد تو خوابم‌..

نمیدونم چیکار کنم...

منتظرش بمونم چیکار کنم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم خیلی مذهبی نمیتونه میگم میترسم اینطوری خدا ما رو از هم دور کنه.. قبلا زیاد حرف نمیزدیم درحد یه ...

تو مذهبی هستی؟ و نخواستی حرف بزنین

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

کاملااا میفهمم چه حسیه 💔

منم میخوام فراموش کنم این انتظارا خیلی خیلی انرژی میبره بیا به این فکر کنیم که اومدن و نیومدنش ربطی به فکر ما نداره 😄

اگه بخواد بیاد فک نکیمم میاد البته میگن وقتی این همه مدت ذهن مشغوله یعنی که اونم مشغولته مه نمیشه فراموش کرد 

کاملااا میفهمم چه حسیه 💔 منم میخوام فراموش کنم این انتظارا خیلی خیلی انرژی میبره بیا به این فکر کن ...

دقیقا من بحاطر اینکه بهش فکر نکنم درس میخونم خودمو با درس مشغول میکنم..

اما بعضی وقتا یادم میاد‌..

همش هم توخوابمه ول نمیکنه:/

تقریبا اما نه انداره اون منم بهش حق دادم بالاخره خب گناهه:/

درک نمیکنم اما مگه میخوایین در مورد چی حرف بزنین که گناهه خودشم که گفته قصد و نیتش ازدواجه 

ولی تو بیشتر فکر کن و آگاهانه تصمیم بگیر پسرا مثل ما دخترا نیستن یه خبر گرفتن از هم دیگه گناه نیستا

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
2790
2778
2791
2779
2792