2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم دارم جدا میشم 

زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ♥️🩶 آخر ی شب این گریه هام سوی چشام و میبره 🥲🥲🥲🥲 من همونم که گفتم ی ف ااال میخری  گفتی ف ااال منو خدا گرفته ، مشتی ف ااال شما پول و جیب باباهاتونه من نامردیاش ......

یکیو خیلی میخواستم

1سال باهم بودیم و از هم جداشدیم

یعنی گف خانوادش نمیذارن اونم راحت عقب کشید ولی گف عاشقمه و.... 

من بخاطرش درس و ازادی و ... همهچیمو باختم

بعد 1 سال بش دیروز پیام دادم

گف شما؟ گفتم فلانی... گف نمیشناسم متاسفانه

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺.. 
یکیو خیلی میخواستم 1سال باهم بودیم و از هم جداشدیم یعنی گف خانوادش نمیذارن اونم راحت عقب کشید ولی ...

وای مثل منیییی

خانوادش نذاشتن گفت

هرچی گفتم درسش میکنیم گفت اصلا من ادم بدیم رابطه های ناجور داشتم

شما سر چی؟؟ من خاستگارم بود مادرش مخالفت کرد جازد خیلی عاشق هم بودیم

عزیزم ۳ ماه ازدواج کردم 

دست بزن داره ، بد دهن اصن اهمیت نمیده 

خستم بخدا کاش از اول سر نگرفته بود این عروسی 

با اینکه دوس دارم ولی واقعا دوست داشتن به نفرت تبدیل میشه 

زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ♥️🩶 آخر ی شب این گریه هام سوی چشام و میبره 🥲🥲🥲🥲 من همونم که گفتم ی ف ااال میخری  گفتی ف ااال منو خدا گرفته ، مشتی ف ااال شما پول و جیب باباهاتونه من نامردیاش ......
وای مثل منیییی خانوادش نذاشتن گفت هرچی گفتم درسش میکنیم گفت اصلا من ادم بدیم رابطه های ناجور داشتم

هنوزم دوسش دارم چ غلطی کنم

عزیزم ۳ ماه ازدواج کردم  دست بزن داره ، بد دهن اصن اهمیت نمیده  خستم بخدا کاش از اول سر ...

وای خدایا نمیاد برید مشاوره؟

منم‌خیلی داغونم تا اومدن خاستگازی همه چی تموم شد

وای خدایا نمیاد برید مشاوره؟ منم‌خیلی داغونم تا اومدن خاستگازی همه چی تموم شد

نه بابا از خداشه 

دعوامون شد گفت نمیخوامت بخدا😭😭

هنوزم دوسش دارم چ غلطی کنم

مثل منی خیلی سخته 

من دوشبه جدا شدم مثل معتادا همش گوشی نگاه‌میکنم ولی‌دیگه‌ خیلی راحت ازم دست کشید اون که‌گفت‌جلو همه‌وایمیسه انگار طلسم شد‌اصلا

مثل منی خیلی سخته  من دوشبه جدا شدم مثل معتادا همش گوشی نگاه‌میکنم ولی‌دیگه‌ خیلی راحت ازم دست ...

عقد بودین؟ یا رل؟