2777
2789
عنوان

یه ادم تنهام

112 بازدید | 11 پست

اعتماد به نفس ندارم و جز اعتماد به نفس خیلیم حساسم

بعضی وقتا وقتی یچیز متوجه نمیشم(شاید عادی باشه متوجه نشدم) دو نفر باهم پچ پچ میکنن و میخندن تا آخر کلاس باهاشون بدم و یجورایی خیلی خیلی قلبم میشکنه

سعی میکنم خوشرو باشم اما ساکتم همش و انگار یه ادم یبسم ولی ته دلم همش دلم میخواد به همه کمک کنم و بتونم باهاشون رفیق باشم

همش تنهام و واقعا خجالت میکشم با کسی حرف بزنم چون خودمو خیلی داغون میبینم و حق میدم باهام دوست نشن چون خیلی افتضاحم هم قیافه هم اخلاق هم صدا و همچیییی😅الان یه کتاب میخوام کسی و ندارم تو مدرسه ازش بگیرم که کتابمو کامل کنم 

و همرو با گریه نوشتم در این حد حالم داغونه..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم یکم رو خودت کار کن با بقیه حرف بزن گرم بگیر 

این نشون میده اجتماعی نیستی ک همچین حسی داری

اگر اجتماعی باشی پچ دو کردن بقیه بهت حس ناخوشایندی نمی‌ده اصلا چیزی نیست ک بهت حس بدی بده 

درونگرایی خیلی معلومه گلم رو خودت کار کن عزیزم 

چند سالته؟!

اول از همه یه دور همه اینااایی ک نوشتی و تبدیل ب جملات مثبت بکن و هر روز با خودت تکرار کن درصد زیاد مشکلت تلیقینه عزیزم گریه چرا تو یه ادمی ک هزاران نفر ارزو دارن ب جات باشن مثلا همه مریضا همه ناتوانا همین گوشی دستت ارزوی خیلیاس از شکر گذاری شروع کن خدا قهرش میگیره قشنگم حیف تو نیس

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

سلام عزیزم منم یک مدت دوران مدرسه همین حس رو نداشتم دوست صمیمی ای نداشتم و زنگ تفریح ها اکثرا تنها بودم 

اول بنظر من اعتماد به نفس ات رو بالا ببر و کتاب های روانشناسی بخون خیلی کمکت می‌کنه 

فکر نکن چون کسی باهات دوست نمیشه یک مشکلی داری شاید تو فردی رو که به شخصیت بخوره پیدا نمیکنی 

عزیزم یکم رو خودت کار کن با بقیه حرف بزن گرم بگیر  این نشون میده اجتماعی نیستی ک همچین حسی دار ...

نمیتونم حرف بزنم اصلا نمدونم چرا تا چیزیم میگم مسخره میشم😅۱۷

عزیزم کجای دنیا تعیین میکنه شما زشت یا خوشگلی؟مگه برای زیبایی معیاری هست؟ شما اینقدر حس مرام و معرفت و مهربونی دارین که باید بهتون افتخار کرد. توی مدرسه همه دخترن و کسی بخاطر صدا یا چهره ات باهات دوست نمیشه. اگر میخوای قدمی برداری مهربونیت رو نشونشون بده. گاهی بهشون خوراکی تعارف کن، سوال درسی بپرس. یه خاطره تعریف کن از خودت بیشتر بهشون بگو این که دوست داری چیکاره بشی تا الان چه تلاش هایی داشتی و از موفقیت هات بگو اینا باعث میشه باشون صمیمی بشی گلم

خرمالو خشکه هانیانگم
نمیتونم حرف بزنم اصلا نمدونم چرا تا چیزیم میگم مسخره میشم😅۱۷

یه سال از من کوچیکتری گلم 

منم اوایل اینطوری بودم ولی کم کم خیلی خودمو اجتماعی کردم دیگه با همه گرم میگیرم 

البته من بعد ازدواجم اینطوری شدم یعنی اجتماعی چون خونواده همسرم و همسرم فوق العاده اجتماعی بودن منم ازشون یاد گرفتم البته بزور

عزیزم کجای دنیا تعیین میکنه شما زشت یا خوشگلی؟مگه برای زیبایی معیاری هست؟ شما اینقدر حس مرام و معرفت ...

سعی میکنم اما نمیشه همش وسط حرفام میخندن و پچ پچ میکنن با اینکه فقط صدام یکم بچگونست و نازکه🤦🏻‍♀️

سعی میکنم اما نمیشه همش وسط حرفام میخندن و پچ پچ میکنن با اینکه فقط صدام یکم بچگونست و نازکه🤦🏻‍♀️

خب با همچین ادم هایی نگرد اصلا ارزش هم ندارن واسه همینه تا حالا باهاشون صمیمی نشدی چون اصلا در حدت و اخلاقت نیستن. بنظرم با یه نفر از کلاسی دیگه دوست شو سعی کن به اونا نزدیک بشی. حداقل اون زمان میدونی که اون یه ادم جدیده و وقتی باهاش صحبت کنی مطمنی که واکنشش مثل اونایی نیست که توی کلاستن 

خرمالو خشکه هانیانگم