2777
2789
عنوان

کنکوریا!

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 25 پست

میشه بگی از کی و چند ساعت خوندی؟ من ذهم میانگین شیش هفت ساعت یازدهم مینگین هشت نه ساعت (با مدرسه )خوندم الانم روزی ۱۲ساعت 

درسمم خوبه 

ای کیومم بالاست

اعتمادم به سقف بود الان خیلی کم شده باید انگیزه پیدا کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونم بپرسم چ رشته ای رفتی؟؟؟ همه هم برن اون رشته ای هایی که شما گفتید خب اشباع مبشه دیگه 

فناوری اطلاعات سلامت 

بخدا به هیچ درد نمیخوره الکی یه مدت بزرگش کردن

آره خوب بود یه زمانی، ولی دیگه الان همش برا منشی بخش یا منشی پذیرش میگرن، خیلی هم پارتی بازی توی آینده شغلی تأثیر داره

میشه شما هرروز بیای و اینو بکنی تو مخ من؟

دوس دارم بخونمااا ولی واقعااا عادت به ساعت مطالعه ی بالا ندارم

با این نخوندنام دارم گند میزنم به زندگی خودم

اما جالب اینجاس ک هنوزم فک میکنم با نخوندن فقط میتونم سرکلاس یاد بگیرم و همین پاسخگوعه 

اخه یادم تا کلاس نهم معدلم از ۱۹/۸۶ پایین تر نیومد و این در حالی بود کع فقط تو کلاس گوش میدادم و دیگه نمیخوندم

اما الان خیلییی افت کردم😕

میشه بگی از کی و چند ساعت خوندی؟ من ذهم میانگین شیش هفت ساعت یازدهم مینگین هشت نه ساعت (با مدرسه )خو ...

آفرررین 

عالیه 

مهمترین نکته اینه که تداوم داشته باشی، سعی کن ساعت مطالعه ی مفیدت همیشه بالا باشه، و هر روز هر روز درس بخون ، مثلا کل هفته رو درس بخون و یه عصر پنجشنبه به خودت استراحت بده

اگه واقعا ۱۲ ساعت میخونی روزانه، عالیه

آفرررین  عالیه  مهمترین نکته اینه که تداوم داشته باشی، سعی کن ساعت مطالعه ی مفیدت همیشه ...

هر روز میخونم جمعه دو سه ساعت استراحت میذارم فیلم کمدی میلینم مهمونی یا پارک و... 

اره ۱۲ مفیده اخراشو که دیگه خستم حساب نمیکنم

[QUOTE=287982324] میشه شما هرروز بیای و اینو بکنی تو مخ من؟ دوس دارم بخونمااا ولی واقعااا عادت به ساعت مطالعه ی بالا ...  

هر هفته یکم ساعت مطالعه ات رو بیشتر کن.

اگه بتونی برو کتابخونه درس بخون ، کتابخونه فضاش جوریه که مجبور میشی بخونی ، به درس خوندن عادت میکنی