2789
عنوان

آینده شغلی

548 بازدید | 21 پست

سلام بچها من سه ساله پشت کنکورم برا فرهنگیان میخوندم که قبول نمیشدم😔

بنظرتون چه رشته ای خوبه که اینده شغلی داشته باشه؟

بین روانشناسی و علوم تربیتی و حسابداری کدومش ایندش بهتره؟

رشتم انسانیه ،لطفا همه شرکت کنین نظراتتونو بگین

روان شناسی

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

عزیزم یه سر به دیوار بزنی میبینی حسابداری همه جا میخاد همههه جا البته اول شما بنظرم ببین ب کدوم کار علاقه داری یعنی کدوم کار تورو با شوق بلند میکنع

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم یه سر به دیوار بزنی میبینی حسابداری همه جا میخاد همههه جا البته اول شما بنظرم ببین ب کدوم کار ...

من سه تاشو دوست دارم میتونم خودمو وفق بدم ولی ایندش برام مهمتره نمیخام چهار سال درس بخونم بعدش بیکار باشم

فرهنگیان تا ۲۴ سالگی میتونی قبول بشی عزیزم

الآنم که مهم نیست دانشجو باشی

امسال دانشگاه برو از نظر من حسابداری

بعد اگه دوست داشتی باز کنکور بده در حین درس

رویای یک رقص بی وقفه از شادی
اینده شغلی داره؟ کسی بوده اطرافتون راحت تونسته شغل پیدا کنه؟

موسسه 

بهزیستی

استخدامی 

دستگاه اجرایی

میخان این رشته رو 

بعدا تخصصتو بگیر مطب بزن

و این تو سایلت نام نویسی میکنی و مشاوره انلاین میدی

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
فرهنگیان تا ۲۴ سالگی میتونی قبول بشی عزیزم الآنم که مهم نیست دانشجو باشی امسال دانشگاه برو از نظر ...

اخه میگن سنو ۲۲کردن متولدین ۱مهر ۸۰میتونن برن من ۲۰شهریور ۸۰ام

ببین بنظرم روانشناسی نرو منم دوسش دارم ولی تهش هیچی نیس مگه اینکه برا درامد نری از هر کی پرسیدم از نظر درامدی ناراضیه خیلیا هم میرم اشباع شده

هر چی بیشتر اهمیت بدی بیشتر از دست میدی 🙂❤️‍🩹