2777
2789
عنوان

آینده شغلی

549 بازدید | 21 پست

سلام بچها من سه ساله پشت کنکورم برا فرهنگیان میخوندم که قبول نمیشدم😔

بنظرتون چه رشته ای خوبه که اینده شغلی داشته باشه؟

بین روانشناسی و علوم تربیتی و حسابداری کدومش ایندش بهتره؟

رشتم انسانیه ،لطفا همه شرکت کنین نظراتتونو بگین

روان شناسی

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

عزیزم یه سر به دیوار بزنی میبینی حسابداری همه جا میخاد همههه جا البته اول شما بنظرم ببین ب کدوم کار علاقه داری یعنی کدوم کار تورو با شوق بلند میکنع

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم یه سر به دیوار بزنی میبینی حسابداری همه جا میخاد همههه جا البته اول شما بنظرم ببین ب کدوم کار ...

من سه تاشو دوست دارم میتونم خودمو وفق بدم ولی ایندش برام مهمتره نمیخام چهار سال درس بخونم بعدش بیکار باشم

فرهنگیان تا ۲۴ سالگی میتونی قبول بشی عزیزم

الآنم که مهم نیست دانشجو باشی

امسال دانشگاه برو از نظر من حسابداری

بعد اگه دوست داشتی باز کنکور بده در حین درس

رویای یک رقص بی وقفه از شادی
اینده شغلی داره؟ کسی بوده اطرافتون راحت تونسته شغل پیدا کنه؟

موسسه 

بهزیستی

استخدامی 

دستگاه اجرایی

میخان این رشته رو 

بعدا تخصصتو بگیر مطب بزن

و این تو سایلت نام نویسی میکنی و مشاوره انلاین میدی

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
فرهنگیان تا ۲۴ سالگی میتونی قبول بشی عزیزم الآنم که مهم نیست دانشجو باشی امسال دانشگاه برو از نظر ...

اخه میگن سنو ۲۲کردن متولدین ۱مهر ۸۰میتونن برن من ۲۰شهریور ۸۰ام

ببین بنظرم روانشناسی نرو منم دوسش دارم ولی تهش هیچی نیس مگه اینکه برا درامد نری از هر کی پرسیدم از نظر درامدی ناراضیه خیلیا هم میرم اشباع شده

هر چی بیشتر اهمیت بدی بیشتر از دست میدی 🙂❤️‍🩹