2777
2789

من هفته قبل دنده عقب گرفتم تو خیابون اصلی ماشینم خاموش کردم پیادم کرد😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️فقط استرس نداشته باش

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
من هفته قبل دنده عقب گرفتم تو خیابون اصلی ماشینم خاموش کردم پیادم کرد😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️فقط استرس ندا ...

لعنتی ماشیناشون داغونه 

چند جلسه باید بشینی تا قلق کلاجش دستت بیاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هفته قبل دنده عقب گرفتم تو خیابون اصلی ماشینم خاموش کردم پیادم کرد😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️فقط استرس ندا ...

استرس چجوری نگیرم اخه 

سر ایین نامه مردم از استرس😐 

ولی خداروشکر با سه تا غلط قبول شدم 

من قبل نوروز امتحان داشتم بار اولم بود اینقدر اعتماد ب نفسم بالا بود اصلا دقت هم نمی‌کردم میگفتم من بلدم اصلا استرس نداشتم گفت پارک کن گفتم پارک ممنوع دیگه خواستم پارک کنم لاستیک ماشین خورد ب جدول همونجا پیاده شدم😂😂😂 دیگه گفتم دفعه دیگه اینقدر پررو بازی در نمیارم منی ک همیشه پارک ام عالی بود دقیقا همون روز گند زدم😂😂

استرس چجوری نگیرم اخه  سر ایین نامه مردم از استرس😐  ولی خداروشکر با سه تا غلط قبول شدم& ...

حتما از ی روز قبل با مربی کلی تمرین کن اگه شرایط مربی نداری با شوهرت برو خیابون امتحان جاهایی ک پارک یا دور زدن ممنوع بشناسی پارک دوبل و دنده عقب دور دو فرمان و یک فرمان اینا خیلی تمرین کن ان شاالله قبولی من قرص ضد استرس خوردم ریلکس بودم اونم بیش از حد😂

من قبل نوروز امتحان داشتم بار اولم بود اینقدر اعتماد ب نفسم بالا بود اصلا دقت هم نمی‌کردم میگفتم من ...

وای دقیقا 😅 

مربیم میگفت دقتت خیلی بالاس 

دقیقا میدونم برم اونجا سر همین چیزای الکی مثل دستی و استارت زدن ماشین روشن و خاموش کردن ... میخوام تر بزنم 

حتما از ی روز قبل با مربی کلی تمرین کن اگه شرایط مربی نداری با شوهرت برو خیابون امتحان جاهایی ک پارک ...

خدایی قرصه تاثیر داره ؟ 

جایی ک امتحان میگیره و میدونم یه پارک دوبل میگیره و دنده عقب ولی لعنتی اکثرا خاموش میکنن سر ماشین 

اسم قرصه چیه بگیرم بخورم