2777
2789
چه خوب عزیزم موفق باشی امسال وقت کم بود منابع عوض کردن یعنی الان حس میکنم هیچی نمی‌دونم ، بنظرت ...

ببخشید من تاپیک دیگه هم پرسیدم ولی درست متوجه نشدم، منابع عمومی همینایی هست که تو دفترچه بود؟؟ منظورم خدمات متقابل ایران و... و دیگه ریاضی و ادبیات و... نیستش؟؟ یا اینکه علاوه بر ادبیات و ریاضی و کامپیوتره و... این منابع جدیدم هست؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا  تازه من سرکارم نرفتم این مدت  یعنی علاوه بر خستگی شدیدا  هم بی پول شدم😅😅من ...

نه من سرکار هم میرفتم واسه این خیلی خسته شدم روزی شش ساعت خوندم تعطیلیاهم روزی هشت 

همینام کتابای زیادیه البته، یکیشو دیدم نزدیک 400 صفحه بود، واقعا درست میبینم یا من دارم اشتباه سرچ م ...

اره  متاسفانه  خیلی هم فرار  هستن هی باید تکرار  بشن

توی تلگرام کانال استخدامی سرچ کن خلاصه هاش هس

خلاصه های "ایران عرضه" هم خوب بودن

چه خوب عزیزم موفق باشی امسال وقت کم بود منابع عوض کردن یعنی الان حس میکنم هیچی نمی‌دونم ، بنظرت ...

اره طبیعیه عزیزم حتما یادت میان سرجلسه منم فکر میکردم مغزم خالیه ولی خوب جواب دادم توکلت به خدا باشه

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...