thehedie مدیر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 5843 عنوان مس جن چیه😐 | مشاهده متن کامل بحث + 4171 بازدید | 22 پست چه نشونهایی داره 1402/02/07 | 19:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13562 وای همینکه پست تو خوندم قلبم اومد تو دهنم خیلی ترسناکه 😱😱😱 بعد میاد تو جسم ادم بجاش حرف میزنه اگر در زن گیر کنه براش بد میشه حتی باهاش ازدواج میکنه ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
zxcجحخچ عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 4558 بعد میاد تو جسم ادم بجاش حرف میزنه اگر در زن گیر کنه براش بد میشه حتی باهاش ازدواج میکنه وای خدا این بلا رو سر هیشکی نیاره (اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13562 وای خدا این بلا رو سر هیشکی نیاره طنطل رو ندیدی. یه جنه شبها تو خلوت میاد. ولی از سوزن و چوب میترسهزن عمهم اونو دید فرار کردیکی هم سوار ماشینش شد به هیئت یه ادم بعد بهش گفت ببین پامو. (پاهاش مانند بز بود) مرده فرار کرد😂😂 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
zxcجحخچ عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 4558 طنطل رو ندیدی. یه جنه شبها تو خلوت میاد. ولی از سوزن و چوب میترسه زن عمهم اونو دید فر ... اوف من بودم سکته میکردم (اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13562 اوف من بودم سکته میکردم من بعضی موقعا متوهم میشی که یکی دیده باشم ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
swallow29 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 11883 طنطل رو ندیدی. یه جنه شبها تو خلوت میاد. ولی از سوزن و چوب میترسه زن عمهم اونو دید فر ... اینی گفتی چی هست؟
آلتادین عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 7986 مس که اسم فلزه آیا ربطی داره مِس نه مَسّ ( مَس یعنی لمس شدن